Idag är en bättre dag.

   Solen skiner, jag var nyss ute på promenad med hunden och allt känns lite lättare idag. Klumpen i magen har försvunnit, säkertligen bara tillfälligt men jag njuter av varje sekund då hjärnspökena inte har mig i sitt grepp.
   Bara pappa och dampungen kommer hem så ska vi åka in till staden, där ska vi släppa av ungen och han ska åka till avlastningsfamilj. Ska bli skönt att få slippa honom, om än bara för en helg. Därefter ska vi åka och hämta upp mamsen på jobbet. Sedan ska vi gå ut och äta, mamma sa att vi kunde gå på Via Grande vilket innebär kycklingrulle för min del, fy så gott! När vi ätit ska vi gå på bio, Rallybrudar ska vi se klockan 18.30. Har ingen som helst aning om vad den handlar om, mer än den lilla informationen man kan utläsa av titeln då, och att Eva Röse är med i den. Men det blir säkert jättebra! Om inte annat så lär jag vara nöjd med kvällen ändå bara för att jag får så god mat, haha.

   Nu skulle jag behöva sätta igång lite med min "att göra"-lista, ska kika över om det finns något lagom jobbigt att ta itu med. Har en känsla av att en hel del saker kommer att bli ogjorda, för sådan är jag. Men det får vi ta då!

Välbehövlig städning.

   Ja, idag tog jag mig ork till att dammsuga lite på mitt rum, samt dra på överdraget till mittenmadrasserna (har tre lager madrasser, resår-, mittenvaddomnuheter- och så bäddmadrass.)
   Städningen var mer än välbehövlig, så här såg det ut bakom huvudgaveln på sängen, mot väggen alltså:



Fräscht, verkligen. De svarta prickarna är döda flugor, typ fruktflugor, fast dessa kommer inte från frukt utan från okänd ort utomhus.
   Nu är det i alla fall gjort och jag känner mig något mindre äcklad av hur det ser ut här, även om det är mycket kvar att göra.

      Men det tar vi en annan dag, skräpet lär inte springa iväg (även om man alltid kan hoppas.)

Uggs!


Uggs: 249:-, skopunkten

RSS 2.0