ONE



six thousand eight hundred

mår illa på bildfanskapen, men nu är första urvalet till skolan gjort. ska gås igenom och gallras samt ändras storlekar före inskick som bekant ska vara gjort senast tisdag. ute i god tid som vanligt.

maneuvers of a horse in response to body signals by the rider


100mm f/3,5 1/500sek ISO320

Given topp tio-placering bland de bilder jag tagit.

about a week

Den senaste veckan, på ett ungefär, har jag:
+ jobbat
+ åkt fyra mil extra för att hämta efterlängtat paket
+ kört på fel sida om en refug (en gång pga vägarbete, den andra... inte.)
+ kört mer än dubbelt så fort som hastighetsbegränsningen
+ fortfarande kvar körkortet
+ fotat dressyrtävling och blivit tillfrågad om jag säljer bilderna/jobbar för tidning
+ varit på bilmässa
+ ätit middag med pantertanterna
+ sett sex and the city 2
+ köpt ännu mer kläder
+ åkt bil i 200 knyck
+ sovit nästan tillräckligt
+ fortfarande inga bilder att skicka till miun


Till att börja med använde jag minus/bindestreck som punkter, men med tanke på vad som följde efter punkterna så fick det bli en pluslista istället.

Nu ska jag sova och sedan äta pasta och baconsås alt. pommes och... inget mer. Spännande.

shit's about to go down

Min fina "bra"-lista på spotify där den mest aktuella musiken hamnar har gått från melodiöst uppåt till lågt och nedåt. Behöver fint väder och lediga eftermiddagar, till att börja med.
Sista veckan att få till några arbetsprover också, hjälp. Känner mig löjlig bara av tanken på att springa runt och leka fotograf. På riktigt alltså. Får se om jag samlar mod till mig och gör något av den enda idé jag hittills lyckats tvinga fram (via arbetskamrat). Godnatt.

over exposed


50mm f/1,4 1/1600sek ISO100 / 50mm f2,2 1/400sek ISO200

Hurra för manuell fotografering och (enligt mätaren) överexponering.

May 20, 1989, is a Saturday.


50mm f/2 1/30sek ISO1000

what if

Om jag någon gång i mitt liv råkar få en sisådär 18 papp över så ska jag köpa ett sånt här:

Bild
Fyfan för en läcker glugg!

färgernas längtan är blodets

Igår så sa det klick och nu bara väntar jag. Nästa vecka så, åh vilken fin vecka det kommer bli! Lön och allt.
Idag kom jag hem med huvudvärk, la mig och sov och vaknade upp efter drygt 1½ timme med migrän.
Imorgon är det jag som lägger upp annons också, hoppas det går snabbt och smärtfritt. Heja!

lazytown



Blev akut sugen att titta på Twilight nu på kvällskvisten efter hockeyn men jag insåg att dra igång en film klockan halv elva en söndag inte var någon vidare bra idé. Känns som att helgen varit alldeles för kort, trots att jag varit ledig sedan i onsdags eftermiddag. Rastlösheten har inte heller infunnit sig som den brukar så fort det vankas ledighet, skönt. Imorgon kör vi igen, heja. Ska komma ihåg att beställa tårta imorgon efter att jag slutat, kan bli spännande. Nu är det dags att sova, klockan ringer tidigt imorgonbitti.

eeeatin'


Har tillbringat dagen mer eller mindre ätandes. Klev upp (första gången) klockan sju för att skjutsa bror till jobbet. Frukost vid kvart i nio (då jag höll på att kräkas av hunger) och sedan sömn igen.
Kvav äckelluft (kan det inte bli höst snart..?) och bilbilbil. Mera mat. Hem till bad, måste köpa TRESemmés schampo och balsam, och filmhämtande ehehe. Mat (och the tale of Desperaux) med bror, efterrätt med bror, efterrätt själv (se ovan) och nu är jag sugen på popcorn. Hejåhå. Beach 2k10 here I come.

I've fallen in love

Har fastnat för Justin Bieber de sista dagarna, charmigare kille. Jaja, han är 16 år gammal men ändå. Måste få lyssna på lite töntpop fast jag börjar bli gammal, snart dags att lägga ännu ett år till den redan existerande högen.appropå det. Men Bieber var det ja, kanadensare såklart. Vad gör jag kvar här när det, som det verkar, finns ett helt land av snygga karlar väntandes..?

orderr


Tog och bestämde mig för att sortera tvätten. Det var en del.

greens


Beställde hem den vänstra, men fick den högra. Packade om och skickade tillbaks men nu ångrar jag mig lite (mycket). Det där med tänk efter före har försvunnit ur tankeverksamheten, precis som det där med ecodrivingen. Men nu väntar fyra dagars vila (fredagens åttatimmarspass gick bort då vi eventuellt har en kiddo, som mest) vilket behövs nu känner jag. Ska bara sova, äta choklad och läsa tidningar (och ha ont i magen då). En sväng in till stan blir det allt också, vila ska man också hinna med ja. Håhåjaja. Många parenteser ja, men det är sånt man får ta.
Tjing.

misery


50mm f/1,8 1/250sek ISO800

Trött, lång dag idag då jag kom från jobbet först kvart i sju (på kvällen). Och min eviga efterföljare huvudvärken vägrar släppa taget vilket bidrar till ett fantastiskt humör. Men jag fick i alla fall snusa på och natta A då jag kom hem, alltid något.
och det fungerar visst inte att marginaljustera texten just nu, så det får vara fult tills vidare. Tjing.

why do you keep falling for people who's leaving you


50mm f/1,4 1/125sek ISO800

Åkte förbi på Tanne och kikade på lite riduppvisning då min ena arbetskollega skulle delta. Fina grejor. Saknar hästarna. Fler bilder på spektaklet kommer väl kanske då det råder brist på annat. Arbetsprover? Jahaja.

Den blå tonen och randen i bilden beror för övrigt på speglingar från fönstret, UV-filtrets fel, behöver nytt.


Anna om du nu återvänder, jag kör på apotekets bruna för smala hörselgångar. Får också öronvärk
men det är bättre än att ligga sömnlös, har inte testat några andra, det får bli ett kommande projekt.

another day has gone, I'm still all alone


58mm f/5 1/320sek ISO400

90mm f/5,6 1/200sek ISO400

Började dagen med att få höra att jag var "chock.. shock.. tjock" av en fyraåring, sådär vid åttatiden. Visserligen sa hon detsamma om sig själv tio minuter senare men ändå.
Avslutade arbetsdagen, kom hem och ordnade med biltvätt, därefter grillmiddag och en gå/löprunda (som inte hade med ovanstående att göra lika mycket som det faktum att jag tränat en gång de senaste fem veckorna).
Avslutade dagen med detta ovan. Gick ner för att hämta mig ett glas vatten, fick syn på det rosa skenet så det blev till att springa upp och hämta kameran och därefter ut, ut på isen i för stora skor med kameran i handen. Hade kunnat gå illa, så blev dock inte fallet och det tackar vi för.
Lyckades förövrigt hitta igen det svartvita färgläget då jag var ute och pillade lite. Så kan det gå.

when I'm far too tired to fall asleep


50mm f/2 1/2000sek ISO100

Trött är ledordet för dagen, inte särskilt konstigt med tanke på att jag sover alldeles för lite (eftersom jag är vaken alldeles för länge och gör ingenting). I morse fick jag dock en ofrivillig sovmorgon på 35 minuter. Ny alarmsignal med för låg volym i kombination med öronproppar gick inte alls särskilt bra. Tur jag kom upp innan jag skulle börja jobba i alla fall, blev bara ett par minuter sen i slutändan. Ecodriving finns inte på kartan längre.
Det där med den tidigare prestationsångesten har mer gått över i likgiltighet, precis som det alltid gör. Jag ids inte, och efter "snabbgenomgången" på jobbet idag så upptäckte jag att jag har en ledig dag den här månaden, visserligen jobbar jag (mestadels) halvtid men det känns ändå som lite tidsnöd.
Producera tjugo nya bilder som jag dessutom (helst) ska känna mig nöjd med känns inte alls lätt, och materialet jag har räcker inte till, jag inser det nu. Hur långt efter jag verkligen ligger. Det värsta av allt är att jag inte riktigt bryr mig, orkar inte heller riktigt ta itu med försök till förbättring då det känns förlorat på förhand. Tjugosex dagar är verkligen inte mycket. Jag är inte ens säker på att jag vill plugga, eller om det kommer att vara möjligt. Vore visserligen fint att ha valmöjligheten att göra det om lusten skulle falla på. Men vi får se.

helt och hållet min bag


blue anemorte II - and the sun was shining


50mm f/2,5 1/1000sek ISO100

50mm f/2 1/1600sek ISO100

50mm f/16(!) 1/40sek ISO100

Fotade med bländare på över 10 för första gången idag. Resultatet blev inte alls som jag förväntade mig, positivt överraskning kan tilläggas.

Om någon sitter på förslag på något att via foto dokumentera så mottager jag dessa tacksamt, jag har nämligen ingen som helst aning själv. Spännande att få vidga vyerna lite också, snälla hjälp mig!

blue anemorte


50mm f/2 1/640sek ISO100

50mm f/1,4 1/400sek ISO 100 / 50mm f/2,2 1/320sek ISO100

50mm f/2,8 1/125sek ISO100

valborgsmiddag


Bruschetta med mozzarella, tomat, basilika, vitlök och sallad. Serranolindad cantalopemelon.

Oxfilé med timjan, potatisgratäng och bearnaisesås. Pannacotta till efterrätt. Mätt.

RSS 2.0