Ska sluta göra mer än det absolut nödvändi...

Ska sluta göra mer än det absolut nödvändigaste. Bli rik och flytta Långt härifrån känns som ett sånt nödvändigt.


Planeringsdagen gick.. Okej. Tog och fixad...

Planeringsdagen gick.. Okej. Tog och fixade ännu en vikarie från frukost till fyra och det var det bästa jag gjort på ett tag. Tack vare det fick jag sova (och drömma mardrömmar) "hela" natten och gå hem i tid idag! Har nog aldrig hänt att jag bara jobbat 8h en sån här dag förut. 5 av 28 barn föll bort så det var fullt hus och rörigt ändå. Kom hem och sov 3,5h och det var det näst bästa på ett tag. Nu saknar jag pussar och kanske lite mat. Mest pussar.


the two traditionally non-working days in the seven-day week

Har haft en väldigt väldigt väldigt bra helg. Gårdagen tillbringades i Bydalen, skidåkning, fika och bästa sällskapet. Det blåste kallt men det gjorde inte (mig) så mycket. Himla kul att åka, börjar kännas i benen nu också men inte alls lika mycket som jag trodde det skulle göra. Den tidiga morgonen och all frisk luft innebar en tidig kväll, skönt det med så dygnsrytmen inte är helt konstig nu när jag måste somna i tid idag (vill sova nu, kan tiden gå fortare?).
Trodde jag skulle behöva slösa helgen på ångest inför morgondagen (planeringsdag med 27 ungar, SÅ JÄVLA ROLIGT?!) men jag har inte hunnit tänka på det alls förrän nu. Tack för det säger jag, det har varit skönt.
Nu längtar jag bara tills morgondagen är över och tills på onsdag då det lutar åt ledigt.

Borde tömma kamerorna och lägga upp någon bild bland all text men jag vet ärligt talat inte om jag har något därpå som är värt att dela med sig av här. Men text är ju tråkigt så bild får jag definitivt jobba på.

Jag borde verkligen sluta gnälla men det ä...

Jag borde verkligen sluta gnälla men det är svårt när huvudet skriker allt allt är fel. Jag trodde jag mådde bättre men det är nog inte så, enda skillnaden nu mot då är att jag lyckas ta mig ur sängen om dagarna.


'ensam härskare'

Tjugofjärde januari tvåtusentolv. Erika (perskrika)dagen. Jobbdag och förkylddag. Kebabdag. Svinkallt ute-dag. Badkar- och bakelsedag.
En dag som nu får lov att vara slut och övergå i natt och sömn, imorgon vill jag vara friskare och en smula lyckligare än idag. Den där optimisten jag skulle skjuta säger mig att inget av det är omöjligt men morgondagen får utvisa resultatet.

Godnatt fina du.

Hur säger man nej till 'jag vill ju vakna ...

Hur säger man nej till 'jag vill ju vakna bredvid dig imorgon'? Omöjligt.


Önskar att du kunde säga att du saknar mig...

Önskar att du kunde säga att du saknar mig lika mycket som jag saknar dig (och det här skulle jag inte dela med mig av men jag måste få det ur skallen).


Jag är precis som den kvinnliga karaktären...

Jag är precis som den kvinnliga karaktären i boken jag läser nu, jag hatar mitt liv men jag gör ingenting åt det.


an expression of gratitude

Vill tillägna detta lilla till Cathrin som är en av de mest fantastiska människor jag känner. Tack för att du faktiskt bryr dig och erbjuder en hjälpande hand då jag verkar behöva den.

Ibland vet jag inte varför jag kämpar så h...

Ibland vet jag inte varför jag kämpar så hårt. Jag antar att jag bara vill få må bra och vara lycklig någon gång emellanåt.


Det är ganska skönt att man i badkaret kan...

Det är ganska skönt att man i badkaret kan fulgråta bäst man vill då det inte finns en jävel som ser. Jag hoppas det här ger sig snart.


Jag undrar om jag skrek i natt? Det känns ...

Jag undrar om jag skrek i natt? Det känns som om jag drömde mardrömmar precis hela natten. Jag minns den ena särskilt, blev sviken av en av de viktigaste personerna i mitt liv och jag minns hur jag sjönk ihop. Hur jag kröp ihop (inte bara i drömmen) för att inte gå sönder. Känslan hänger kvar än.


RSS 2.0