1128.

Idag har jag vikt kläder, tagit en kort promenad i nysnön (äntligen!) och ätit alldeles för mycket. Gröt och middag och pepparkakor med brie och årets första skinkstut, det senaste tillsammans med julmust. Inte alls tokigt på ett sätt men alldeles för tokigt på andra. Men så får det vara.
Just nu är jag rastlös, inre stress är bara förnamnet. Tror det är datorns fel. Denna gången också. Det och alldeles för mycket socker då såklart, fytusan. Måste sluta med båda, eller minska åtminstone.
Fyra veckor kvar till nyår och kjolen sitter inte alls bra, måste verkligen ta tag i mig själv nu. Måste. Jag vet, jag har sagt det många gånger förut, alldeles för många, men jag kommer aldrig till skott. Motivationen och orken infinner sig aldrig. Mina och Mickan är fantastiska, bägge har tappat ungefär tio kilo vardera. Skitsnygga är de och jag önskar jag hade lite av deras ork, men den kommer inte av sig själv jag vet det också.
Tvätta och städa är två andra saker jag skulle behöva göra men orken räcker inte riktigt dit heller, särskilt inte nu med massa jobb. Och imorgon är första advent och längtan efter lugn och mys börjar infinna sig men det blir det ingenting alls av i detta kaoset. Nämnde jag att jag kände mig stressad?
Nu börjar jag med att sova, imorgon är en ny dag och den ska bli bra och en ny början.
Godnatt.

1127.

Sådärja, hemvändarens återkomst eller vad det nu är man brukar säga. En lååååååååååååååååååååång arbetsvecka avklarad. Vaknade i onsdags med ångest över att det var just bara onsdag, kändes som fredag. Men jag överlevde och nu är det helg som sparkades igång med middag på GIII, för att fira Mickans födelsedag som inträffade igår, chaufförerande, skratt och musik och ännu mer chaufförerande. Därefter hemfärd i det becksvarta, men det var fin frost överallt på sidan om vägen så det kändes rätt fint ändå. Såg ett rådjur också, spännande spännande.

För övrigt så slutade jag då tidigt idag, 13.00 stämplade jag ut, fast 14.15 står det på t3an och det stämmer alldeles bra det då jag inte fick någon rast idag och då jag satt hemmavid och arbetade i tisdags. Fintfint. Kändes jättekonstigt att köra i dagsljus, det har inte hänt sedan onsdagen då jag tog kortet tror jag. (1½ vecka sedan, lät som om det har gått en evighet haha. Har visserligen känts så men ändå.) Kanske att det bara var halvmörkt torsdagen därpå. Återkomsten av solljus firade vi i alla fall med att sova 1½ timme efter hemkomsten, hade aldrig orkat med kvällen annars. Skönt var det.
I övrigt har det inte hänt mycket alls under veckan, ingenting faktiskt. It was all about today. Löningsdag och allt (vilket märktes på G3 appropå det liksom. Fick vänta drygt en timme på maten som för övrigt var tagligione eller något sådant, oxfilépasta med andra ord).
Tankade bilen idag också, dyrt. Men nu behövs det nog inte göras förrän i till slutet av veckan igen. Hoppas jag. Ska ta och försöka köra lite billigare nu, men den är så snabb min bil så det är inte så lätt. Men det ska nog gå.
Hursom ska jag i alla fall sova nu igen, godnatt!

1121.

Dagen har bestått av: Lussebullsbak till julmusik, promenad med hunden och älg- och renspårsspaning, fika bestående av tidigare nämnda bullar tillsammans med varm choklad, hemgjord pizza och därefter en tripp in till staden för tjejkväll hos Mina. Fick agera skjuts ner på krogen åt de andra också, sedan åkte jag heeeeeeem och nu ska jag sova och fan vad skönt det ska bli.
Ska ner och gnugga bort lite av det svarta jag har i nyllet först. Godnatt.


Och såhär ser jag ut nu och har gjort så under kvällen.

1120.

Jobb, funkade bra. Skönt att slippa tjat på morgonen om att man ska skynda sig osv... Och skönt att slippa massa sms och överenskommelser för att ta sig hem. Sen att det inte fanns några lediga parkeringar var väl värre men det ordnar sig nog. Det också. Fick schema för nästa vecka, blir inga 40 timmar, i alla fall inte veckan som kommer. Veckorna därpå tar vi eftersom sa vi. Men det blir alldeles lagom tack.
Vid hemkomsten var jag mest bara trött, satt som i vakuum fram till middagen. Gottgott och efterrätten var inte så dum heller, chokladigare chokladglass och mandariner i sockerlag.

Och så har jag ju då lyckats undvika twilight under ett års tid, så ramlade jag över filmen på tv1000 (minus de första 45 minutrarna som jag missade) och blev totalt fast. Så nu kommer filmen till brevlådan på måndag eller tisdag och så ska vi försöka "övertala" Natta om New Moon på fredag. Fintdet.

Nu ska jag alldeles snart sova. Eller inom en ganska snar framtid i alla fall. Toodles.

1119.

Idag har jag gjort... väldigt lite. Vaknade strax efter tolv, mycket skönt. Ungefär en timme senare gick jag ner och hämtade vatten och en bit smörgåstårta från igår, upp igen för intag. Därefter satt jag med datorn i drygt ett par timmar innan jag kände att det var dags att göra något av dagen. Så jag for in på byn och tankade bilen samt hämtade ut årets första julklapp som ska gå till lilla storebror.
Hem igen och flytta pengar åt bror, har numer koll på två av tre bröders banksaldo, så cool är jag.
Nyss intogs middagen i form av pasta och ost- och broccolisås. Grymt gott mm, och det blir samma till lunchdosa imorgon! Yeay.
Nu sitter jag mest och funderar på om jag ska åka in och kolla på film med bröderna eller inte... Känner mig lite för mätt för det kanske, och lite för snål.

Förresten blev jag uppringd från jobbet idag, det nalkas sjukskrivning i tre veckors tid så jag blev tillfrågad om att jobba. Jatack sa jag och nu har jag tre långa 40-timmarsveckor att se fram emot från och med måndag. Kalas. Kortet kunde inte ha kommit mer passande känns det som.
Vi börjar med morgondagen då det ska jobbas 9-16, ska se över och få schema då också. Det blir nog bra.

Toodles.

1118.

Bra dag idag. Segt att bara DK och Sense är de enda affärerna i hela stan (förutom mataffärerna) som har öppet före klockan 10. Hittade i alla fall en klocka och en fleecetröja som jag nu har önskat mig i julklapp. Fint. Dagen fortsatte ännu bättre och nu är vi äntligen klara. Fantastiskt. Frågan är vad man ska göra nu de dagarna det inte vankas jobb... Men det ordnar sig väl.
Därefter till jobb, och sedan förbi Frösön för inhandling av smörgåstårta (som blev dagens middag) och napoleonbakelser. Lyxdag men det får man ha ibland hihi.
Imorgon (idag) hoppas vi på att det inte ringer någon om jobb även om slantarna är välkomna. Mest med tanke på att jag fortfarande inte sover, ska ta itu med det nu så fort detta är klart.
Godnatt.

Sådärja

0-5c66d7dac9994c51f041c6d387cb2873.png

Kolla varifrån!

Sådärja


1117.


Såhär har mina fötter sett ut hela dagen idag, upptäckte jag när jag kom hem. Tur man har skor på sig både ute och inomhus på jobbet.
I övrigt inget spännande. Mer än att jag såg både den största och den plattaste rumpan jag sett i hela mitt liv inom loppet av tre minuter idag på maxi. Sen om det var särskilt spännande vet jag visserligen inte...
Just nu sitter jag med huvudvärk som gränsar till migrän så det är dags för sömn, så hoppas vi på att det går över under natten utan tabletthjälp.
Godnatt.

1116.

Fortfarande vaken... Jag får liksom ingen ordning. Rastlös. Socker i vilken form det än må vara fungerar inte alls längre, åt glass tidigare och har varit alldeles stressad inuti sedan dess. Häromdagen var det en chokladbit och innan det pasta till och med. Och så en hel del däremellan givetvis. Vet inte alls vad jag ska göra. Men det ordnar sig väl.
Klockan stog förresten på 13.58 när jag vaknade i morse. Behöver jag säga att jag är tröttare än jag brukar? Även om jag är uppe sent och brukar sova länge så brukar klockan ändå inte bli mer än tolv. Men det ordnar sig väl det också. Måste upp idag och hjälpa pappa med skåpflytt så han kan lägga klart golvet så. Får bli tidig kväll, måste bli tidig kväll.
Datorn måste jag sluta med, eller minska ner väldigt åtminstone. Blö är alldeles nipprig nu. Måste lägga bort och läsa lite så jag får sova någon gång.
Godnatt.

Johari

Gör't (klick) snälla

1115.

Innehållslös dag, det mest "spännande" är väl att vi varit utan vatten hela dagen då pappa lagt golv och bytt köksbänkar (som jag monterade, vem behöver en karl liksom).
Snart är maten klar, ska bli fint. Paj med spenat, broccoli, tomat och lax. Får väl se hur det smakar men just nu känns det inte som om det spelar så stor roll, huvudsaken det är något att tugga på.
Imorgon blir det till att strama åt matintaget lite, tre mackor till lunch/fika är inte okej. Promenera måste jag göra också, då får halsen göra så ont den vill och bada i svett är väl mysigt?
Kanske skulle ta itu med någon film nu på kvällskvisten, eller lite 4400 kanske, var ett tag sedan. Får se vad som hittas på.

Toodles.

MH

Litet smakprov från gårdagen. Mer kommer senare.




Och det blev inget uppstyrande gällande sömnen idag...

1114.

Vaknade och var väldigt seg "i morse" (läs kvart över ett, sista gången i alla fall) men blev till min förvåning ganska effektiv strax efteråt. Rensade bort all tvätt, hängde det som låg i maskinen och fyllde på med nytt. Upp och plockade undan skräp, skruvade upp tidningsstället och dammsög av det värsta. Började slita i filmerna och ställa upp spelen men någonstans där dog orken ut. Har en hel del prylar i sängen just nu som måste bort innan sänggående så det lär bli slängt i nån hög någonstans. Menmen, imorgon är en ny dag, då ska jag försöka trolla fram plats till filmerna någonstans hur nu det ska gå till...
Mailade förresten en karl på kameran igår, såg jag i natt, han svarade igen i morse vid åtta men när jag ringde vid tre hade han redan köpt en annan. Gubbtjyv. Har hursom förnyat annonsen och ändrat lite, hoppas den försvinner snart.

Nu måste jag kila ner och laga mat. Toodles.

1113(typ).

Sover fortfarande inte, varför vet jag dock inte eftersom jag varit dötrött i två timmar ungefär... Eller okej, sju timmar då. Men ja, det är som vanligt. Fastnar vid datorjäveln och lyckas inte lägga bort den. Hateit.
Hursom var dagen okej, ungarna är bara för gulliga. Som två styckna som dansade till
unbreakable, runtruntrunt och sen stannade dom och så hände en liten puss (inget jag skulle okeja på egentligen men jag hann inte med) och sedan dansade de vidare, toksött i alla fall.
Efter jobbslut blev det mathandling och sedan äckelmiddag i form av pizza, var inget fel på pizzan i sig men jag var verkligen inte sugen på det och efteråt mådde jag bara dåligt.
Därefter vidare till Storsjöteatern och Melissa, återkommer med längre kommentar och bilder men kort sagt var det det bästa jag sett i mitt liv och jag är verkligen glad att jag gick (bäst var Hanna, Lät du henne komma närmre och New York). Och tack till Victor som tipsade från början.
Åkte hem en skiva (som ska få bo i bilen framöver) och ett väldigt fint minne rikare. Tog kapslarna (som är 2cm långa och har en diameter på en halvcentimeter ungefär, skitmysigt. Nämnde jag att man skulle ta två?) och därefter har jag varit fast här.

Nu blir det sömn och imorgon styr vi upp det här med sömnen tycker jag. Bestämmer jag. Godnatt.

lär se hyfsat. Känns nästan lite g

661cf6507ce9744890cfff9efad3b362.png

Kolla varifrån!

lär se hyfsat. Känns nästan lite genant


1112.

Den tidiga morgonen gick rätt bra ändå, var först i bilen på väg hem tröttheten slog mig. Hann dock inte sova något innan det bar av tillbaks in till stan för tacomiddag hos bror. Kom hem igen för en timme sedan och då skulle jag ha behövt gå och lägga mig och sova rätt så omgående men än är jag vaken (om än knappt). Nu blir det dock sömn så vi orkar med den långa morgondagen. Ska bli fiiiint!
Godnatt.
(mina planer på att knäppa och publicera ett nytt kort varje dag från och med idag gick i stöpet på en gång. testar igen senare.)

1111.

Hoppas alla skickat iväg en (minst) önskan idag, jag har gjort det. Tror jag, började i alla fall men nu minns jag inte om jag kom på något eller inte. Får väl göra ett nytt försök för säkerhets skull. Så, done and done.
Innehållslös dag, vaknade halv två (ja det är något som är fel men jag vet inte vad) och har gått med huvudvärk sedan dess. Lagat mat i form av vegetarisk lasagne med morötter och spenat istället för köttfärs och gott blev det. Sen att min kropp hatar allt vad mat heter numer är en annan sak. Det enda som det går "bra" med är frukt men det är la inget att leva på. Jaja blir väl ordning på det också någon gång kanske.
I övrigt har jag varit ute i ungefär tre minuter, kört bilen en sväng och fått extraljusen justerade. Nu fattas bara kupévärmarn och sen är allt grej när kortet är mitt vilket blir snart hoppas vi (ja, ni också).
Annars är det dator och tv som gällt, tråkigt liv jag har. Imorgon blir det ändring på det, då ska jag nämligen jobba tjoho jubel osv. 05.25 ringer klockan och jag är inte motiverad för fem öre menmen ska det bli något Spanien och några fälgar+däck är det la till att ta allt som erbjuds (vilket jag gör, snällAst).

I övermorgon blir det ännu lite ändring på allt det tråkiga och det ser vi fram emot. Frågan är bara vad jag ska göra hela eftermiddagen men det ordnar sig väl, ska ingen ut hit får jag väl göra stan då och det är inte så tokigt alltid. Kan behöva en liten spoiledeftermiddag (i budgetvariant då kassan är skral numer). Det blir nog bra.

Nu blir det sömn, eller försök till sådan åtminstone, godnatt.

öh

Allt jag gör känns helt surrealistiskt. Känns inte som att jag är där jag är, att jag ser det jag gör, känns inte ens som att jag är vaken (garanterar att jag aldrig skulle kunna plita ner ett ord som "surrealistiskt" i sömnen så det måste vara sant att jag är vaken). Förstår inte alls vad som händer, att det händer. Kan fortsätta i en evighet och inte bli klokare för fem öre så jag ger mig nu och hoppas på att verkligheten återvänder efter (förhoppningsvis) många timmars sömn. Godnatt.


ps. Detta är väl enda gången i min livstid jag önskat/kommer önska att verkligheten ska sjunka in haha. ds.

asnajs

Heyli tävlar ut (skriver man så?! Låter jättefult... hursom) ett toksnyggt armband (klick). Var med och tävla du också.

fyndat.


hittat på
skrattandefaglar. fab

2.


Igårkväll hade jag fina lockar och håret såg sju mil långt ut - och idag ser jag såhär schleten ut.

1110.

Idag är jag trött så trött att jag tror jag dör. Nästan i alla fall. Blir sömn snart mhm.
Dagen började tidigt, följde med mamma till stan för att göra ett sista ryck med teorin innan provet. Allt gick och kändes bra såatte. Intog lunch på thörners nere på mittpunkten, ostfralla och liten festistetra, snållunch men det räckte gott och väl. 39 kr var nästan lagom också. Sist i stansvängen promenerade jag till maxi för att möta upp mor för handling (babyspenat och massa frukt, och en aftonbladet haha) och därefter hemfärd.
Hem och halvdäcka i sängen och bli upptvingad igen för att laga mat. Därefter intogs den första soppmiddagen under hela min livstid, har bara ätit det som skollunch tidigare. Är efter måltiden inte särskilt mycket mer hooked på soppa än innan men på torsdag provar vi igen med ett nytt recept, det blir nog bra det här.
Ser just nu mest fram emot morgondagen då det är sista lediga dagen innan två välbehövda jobbdagar, ska göra lasagne till middag också som jag tror och hoppas på blir kaaanon. Tur jag är trött så jag får sova snart så det blir imorgon fort.
Apropå imorgon får man önska hela långa dagen (11/11). Så någon gång under dagen ska jag väl lyckas komma ihåg att skicka iväg en liten önskning. Försöka i alla fall.
Nu ska jag trycka i mig lite frukt i ett sista desperat försök att hålla mig vaken.
Toodles.


Jag gör mig förresten inte alls i svartvitt.

Slut.

Fantastisk film som avslutas med historiens förmodligen vackraste filmkyss. Kändes framtiden hopplös innan gör den det inte längre.

D. It is written.




För övrigt tycker jag även att det är fantastiskt med människor som absolut ska säga sin åsikt utan att ge en chansen att svara. Har varit med om det alldeles för många gånger och även nyss, så kan det gå. Fega individer. Mer energi än så lägger vi inte på det. Nu ska jag sova, godnatt!

1109.

Seeeeeeg dag som började med att jag sov alldeles för länge ännu en gång. Inte förstår jag mig på det där med att snooza heller, efter två omgångar ställde jag helt enkelt om alarmet en halvtimme framåt. Sen sov jag ytterligare en halvtimme eller två efter det också meneh ja...
Vet knappt vad jag gjort resten av dagen, suttit alldeles för mycket vid datorn, ätit och påbörjat slumdog millionare. Var ute en sväng också, i sju minuter eller så. Inte konstigt att jag är rastlös fortfarande.
Nu ska jag se klart den sista timmen av sm och sedan måste jag sova.
Toodles.

Buu

Hittade nyss en annons där någon stulit texten från min annons, något modifierat (väldigt lite) men hallå skriv själv liksom :( Kan ju inte direkt förnya min annons nu för då kommer alla (de som ser båda annonserna) tro att det är jag som är tjyven! Fytusan.
Och jag är åter igen uppe alldeles för sent, blir lätt så när man vaknar efter klockan ett på dagen (och tror att klockan är 9 eller så eftersom kroppen och allting annat känns som så). Gick alltså inte särskilt bra det där med att sova vid 22. Men nu blir det sömn i alla fall. Godnatt.

-

Det var som jag trodde men minst av allt hoppades på... Kan inte ens föreställa hur han känner sig nu.
F i t t a  är min enda kommentar i övrigt.

Hatar rubrikskrivande just nu.

Idag säger vi grattis till (nästan) alla pappor runt om i världen.
Dagen har bestått av tårta till frukost, funderingar kring brors tidiga hemkomst som jag aldrig fick något svar på, tvspelande med tidigare nämnda broder, god middag och ensam mamma söker. Blir lite sådär lyckopirrig av att se dem efter sina val, det är så fint.
Just nu känner jag mig göralös och vill ha någonting att göra, inte bara just nu utan framöver också. Något kul, spännande och utvecklande.
Imorgon hoppas vi på att det kommer roliga saker på posten så vi får sparka igång någon gång. Därefter blir det lite ändringar i planeringen men det ska nog gå bra det också.

Nu blir det till att stoppa något i magen och därefter inventera kontot... Usch. Adjöadjö.

1108.

Vaknade i morse och var jättenervös och stressad över uppskrivningen trots att den inte är aktuell än på några dagar. Vill inte ens tänka på hur det kommer vara på morgonen när det väl gäller...
I övrigt har dagen bestått i paketuthämtning (innehåll kommer bild på senare), bilkörning, lunch och paj på donken, golvinköp och mathandling på maxi. Hem igen och inventera paketet och därefter vika sängkläder i en halv evighet. Men mamma blev nöjd i alla fall så en sak mindre att gnälla på i huset iaf... Gjorde middag (hacka grönsaker är roligt) som därefter intogs.
Sen slängde vi ner oss i vardagsrummet vid tvn som visade män som hatar kvinnor (tack vare snälla mig som bar ner päronens dvdspelare från mitt rum hähä. Behöver den ju inte längre mihi) som var aaaaaasbra trots att typ en tredjedel av handlingen från boken var utesluten. Mycket bättre än jag trodde innan då Micke Nykvist (qv, qu eller hur fan han stavar) kändes som helt fel skådis i den rollen, men det var bra som sagt. Haber hade väl kanske inte så mycket att göra i rollen han var tillsatt, Stormare hade varit bättre men vafan man kan inte få allt. Lisbeth är i alla fall asball och jag önskar jag var lite mer som henne.

Nu har jag än en gång varit vaken alldeles för länge så nu blir det sömn. Måste upp i någorlunda vettig tid imorgon (idag) och sen tvinga mig i säng och sömn vid tio imorgon annarrs kommer jag aldrig få någon ordning på detta.
Godnatt.

Ledsen

Mitt ögongodis åkte ur idol... Vem ska jag nu titta på?
Skandal för övrigt att Mariette hängde löst. När fan ska sopan Eddie åka ur egentligen? Han har verkligen inget där att göra, någon som inte kan sjunga bland riktiga stjärnor, det är fan större skandal än Mariettes löshängande. BUUUUUU säger jag bara.

Nu ska jag sova! Nyss (för ett par timmar sedan...) egentligen hade nog varit asbra menmen. Ska ju inte jobba förrän på fredag vad jag vet så, och då inte förrän klockan 11. Eller juste, på torsdag skulle jag ju jobba. Tror jag det var. Öppning också, men äsch det ordnar sig nog. Det får så lov att gå, lönen lär inte bli särskilt stor i december såatte... All tid är välkommen.
Jaja, sova var det nu ja. Godnatt.

1106.

Av någon anledning har jag redan år 2010, måste hela tiden påminna mig själv om att det är ny månad, inte nytt år... Men det är ett tag kvar till nyår och tack och lov för det. Då ska vi vara snygga och smala och ge det nya året en pangstart. Mycket som ska hinnas med innan dess, uppskrivning och -körning, julklappshandel, eventuell kortresa, julafton och allt vad det innebär.



En klippning vore kanske inte så pjåkigt heller kanske... Och Melissa Horn ska vi inte glömma, om en vecka och bra precis tre timmar drar det igång. Fint ska det bli.
Kan väl för övrigt skvallra om att skrivprovet till dess ska vara gjort och förhoppningsvis avklarat. Detni! Kommer dö av nervositet, ännu värre till körningen... Menmen bra ska det gå har jag allt bestämt.

Toodles.

Aaaaaah


Fab

Jag och ♥



Jag den tredje oktober, tror vi gör bilder i stil med närmast ovanstående till en klassiker.

Lilla älskade♥

1105.

(Förmodat och förhoppningsvis) näst sista teorinötningen, cubus- och ginagenomspringning (och handling på den senare), busstur, skopunkten och lindex och därefter mathandling. Hem, hjälpa grannen med tunga påsar, middag och tvtittande. Därefter har jag suttit här alldeles för länge, måste plocka ihop grejor till imorgon då jag tänkte träna.
Mer teori (sista rycket), lunch och bio ska jag också hinna med. Men på nästan 9 timmar ska jag nog hinna.
Nu blir det till att slänga ihop prylar och därefter sova
.

Klockan är för mycket, blir hemma imorgon. Får bli promenad och trumspelande istället för gym, makaronipudding istället för lunch ute och kanske slumdog millionare istället för jackson. GONATT

Bus.

Pillade nyss om lite design, inte här meneh. Känner mig sugen på lite förändring jag också så jag får väl pilla om lite någon dag. Nu ska jag sova, godnatt.

1104.

Dagen har bestått av spelspelspel, tvätt och mera tvätt. Men mest spel!

Lovelovelove.

1103.

Hämtade ut paketet idag, lådan var enorm. Har packat upp och testat innehållet och kan bara säga att jag är väldigt nöjd med mitt inköp. Körde bilen till och från ica också och jag kan inte säga annat än samma om den, skönare bil att köra finns inte.

Lådans mystiska innehåll (delvis åtminstone).

Jag är kär. ♥

1102.

Novembernovember och ännu ingen snö. Nu kan den få komma.
Dagen har bestått av jobb och lång väntan på mamma där jag sysselsatte mig med läsning. Snart så är det schlutt. När jag ledsnat efter drygt två timmar gick jag ut och satte mig i bilen, somnade först till ett par gånger men väcktes av folk som sprang omkring, men efter 40 minuter ungefär så somnade jag och fick sova en kvart, sen halvsov jag nästan hela vägen hem.
Snart så blir det nattens här hemma också, eftersom jag nu är ledig och det inte är jätteviktigt att jag ser något från tidigt på morgonen så ska jag provsova med linserna. Har haft dygnslinser i drygt ett halvår nu men ändå inte provsovit ordentligt... Så nu ska det testas för att se om det är meningen att betala den extra kostnaden för samma sorts linser, vore ju jävligt praktiskt om jag slapp ta ur dem också och fick vakna seendes.

För övrigt så hatar jag posten i ånge, alla paket fastnar där i en eller ett par dagar. Mitt paket har legat där sedan halv elva i morse utan att skickas vidare... Men imorgon blir det i alla fall uthämtning, hoppas jag. Fan ta dem om det inte är framme. Blir lite styrketräning i samband med det, 17,4 kg väger paketet. Observera att det är mer än vad vinterdäcken (16,9) vägde.

Silent library är ett jävla påhitt måste jag säga. Kaktussmisk nu, vem fan hittar på grenarna egentligen? Kyss av tandlös gubbe är vad som ska utföras nu. Av samma snubbe som fick kaktussmisken. Fyfaaaan vad äckligt. Löständerna i glaset och gubben är aspå hahaha. EUW. Fast han slapp lindrigt undan ändå. Sverige vann woho.

Godnatt nuråva.

1031.

Tunnbrödsbak, halloween och Nattas 20-årsdag. Middag, utklädnad och massa smink. BigMac och jordgubb/vaniljpaj och efterlängtad sömn. Fin gårdag.

Jessica, Natta, Andreas

Moix2

Mina fina armband. Satt dock på varsin arm under gårdagen.

Trött efter dagen.

RSS 2.0