Uppd.8

X Flytta hemifrån
X Inreda ett eget hem

Nytt!
Inget. Vet inte vad jag vill göra av mitt liv.

maybe.

Kanske borde skriva ett gäng lappar med olika teman på som skall fotas, och sedan publicera dessa varje/varannan vecka eller så. Fööör att komma igång med kameranvändandet lite mer. How 'bout it? Förslag vore rätt fint också.
I övrigt intet nytt, lägenheten är klar så när som på köksmöbeln och vitrindörrarna som fortfarande står lutade mot väggen istället för att sitta monterade på hyllan. Har till och med storstädat idag.
ag trivs och livet känns rätt bra. Längtar till Stockholm bara. Och saknar fotograferandet men jag kommer mig som aldrig för, så en liten spark i rumpan vore fint (se ovan).
Måste börja laga bättre mat (bättre som i... nyttigare, inte tillagad. För sådan äter jag redan varje dag). Och så måste jag börja tvinga mig ut. Lämnar inte lägenheten om jag inte behöver.

Det är dags att ta tag i det här nu. Igen.

pros and cons

+ remember me. Film över huvud taget.
+ bo själv.
+ min nya säng.
+ har biljetter, betalda och klara till Stockholm första september.
- kan inte åka.
- huvudvärken som återvände med jobbet.
- de jävla ouppackade kartongerna som står och hånskrattar åt mig.
- att det finns någon som ska sänka ens humör till botten, i princip varje dag.
- kameran som ligger alldeles för oanvänd. Sälja..? Nej. Aldrig.
- kontoutdraget.

+ bo själv. värt att nämna igen.

sure.

Har haft fullt upp nu sedan jag jobbade klart för snart två veckor sedan. Tufft och slitigt och gått fruktansvärt illa till och från men nu är det äntligen klart. Nästan. En sak kvar, puh. Men sedan är det finito! Bara till att vänja sig vid omställningen nu då. Men det kommer hinnas med det också.
Nu är det bara att hoppas på att det rullar in jobb, men jag är inställd på att detta kommer bli tufft och det kommer det säkerligen bli. Men det ska nog gå på något vis.
Om inte annat borde jag ju få mycket tid över till promenader och fotande, tv-serier, filmer och böcker. Sådant som man helt enkelt inte orkar med annars.
Jag tror detta blir askalas. Alldeles säkert.

RSS 2.0