present

Sitter i sängen med glasögon på och datorn i knät. Det enda som saknas just nu är (en stor dubbelsäng och) en tidningsläsande karl att vända ryggen åt när det är dags att släcka lampan.

-

Känner mig omringad av idioter. Eller helt enkelt folk som bryr sig "lagom" mycket för att inte framstå som hjärtlösa.
Idag känner jag mig sådan, hjärtlös. På det bokstavliga sättet. Tom. Jag antar att jag är tillbaks i det jag konstaterat förut, att det inte är värt att göra mer än man måste. Att inte engagera sig eller bry sig, för ingen annan gör det.
Inte egentligen.

snart

dags att sluta äta mat. det här går ju inte.

9 april

Solen skiner, jag har varit vaken sedan elva, jag är tjock i skallen och allting här hemma står alldeles still. Jag känner mig rastlös, vill göra något men vet inte vad. Orkar inte riktigt heller då febern kommer och går. Se på film går inte heller för N sover mitt på min soffa. Hm. Kanske borde städa lite, eller åtminstone plocka undan för det låter ju inte så mycket. Och det behövs. Verkligen.
Gör inte mycket alls i övrigt, har hunnit avverka rött-, gult- (är fult - åtminstone på naglar) och för stunden oranget nagellack. Någon form av försök att spejsa till den i övrigt enformiga vardagen. Ska inte tjata igen om att jag tappat allt. Istället ska jag sätta kamerabatteriet på laddning. Så det så.

en färg som stimulerar både den gröna och den röda färgen i näthinnan, men inte den blåa

Bestämde mig i brist på annat för att äta, den här gången frukt. Insåg att de var gula allihop. Alla sex sorterna i fruktskålen (apelsinen skippades). Har verkligen fått dille på gult. Köpte mig gult (och oranget!) nagellack och en gul tröja idag - iförd de gula conversen - innan ovan nämnda händelse.



Det enda jag saknar nu (förutom allt annat) är den illgula lampan jag ställt in mig på att vilja ha till vardagsrumsfönstret. Problemet är bara att den inte finns någonstans.


Förövrigt har jag kokain på golvet.


Jag älskar kola, det bara är så.

RSS 2.0