Klipp!

   Idag anslöt jag mig till ugg-skalan. Eller ja, fakeugg snarare. Varma och tokmysiga, inte alls vackra men det struntar jag i. 125(!) kronor på skopunkten. 249:- ordinarie pris, men dom hade erbjudande med 50% på billigaste paret om man köpte två. Hittar inte igen dom på skopunktens hemsida, förmodar att dem är slutsålda, så bild kommer senare. Om jag orkar.

      It's a different kind of love. And I like it!

Usel dag.

   Jag hatar den här skiten. Jag vill ha mitt rum klart nu så jag kan gå i ide och slippa allt detta, jag orkar inte ha det såhär. Dagen har iofs varit okej, tröttsam, men okej. Har slipat spacklet uppe så imorgon ska det sista slipas sedan ska det dammsugas och därefter målas. Hoppas det går fort så vi hinner med andra strykningen, tapetsering och möblering innan helgen är över.
   Kvällen har verkligen varit urusel, inte fan känns något bättre av att det blev som det blev nu. Men det är väl rätt åt mig, det är precis sådär jag brukar bete mig så... Ge mig sömn, jag orkar inget mer.


      Jag är verkligen beredd att ge upp fullständigt.

Livets påtagligheter.

Dagen har inte haft mycket att erbjuda, jag har mest slötittat tv och suttit med datorn i knät, runtkikandes om och om igen i jakt på något att göra. Att gå ut och göra något kändes verkligen inte frestande då det regnade. En kort tur med hunden blev det dock.
Middagen var inte direkt någon höjdare... Stämningen var väldigt tryckt och jag ville helst bara slänga i mig maten och komma därifrån. Anledningen var att en av mina bröders vänner, som han känt sedan högstadiet, gick bort för ett par veckor sen till följd av en fjärde hjärntumör. Det känns verkligen hemskt att hon, 26 år gammal, gift och har barn tvingades sätta livet till. Det känns så orättvist, jag menar, Hitler fick ta livet av sig och Saddam Hussein tvingades man hänga för att bli av med. Varför kan inte sådant där drabba såna som förtjänar det istället? Världen är verkligen orättvis... Jag tycker inte alls om att se mina nära må dåligt, och det syndes verkligen på bror att han tog det hårt, vilket såklart är förståeligt. Det är så svårt att hantera sådant där, jag vet inte alls hur man ska göra. Jag hoppas att hon i alla fall har det bättre där hon är nu, där hon slipper lidande och bakslag.
Man ska verkligen inte ta något för givet, man vet aldrig när allt tar slut. Därmed inte sagt att man ska gräma sig över vad som kan hända imorgon, utan att man ska ta vara på det som händer idag.


Från hemskheter till det mest underbara jag varit med om (även om det är med blandade känslor jag lägger in detta efter föregående...) Natten till igår hände det, för första gången i mitt liv sade någon att denne älskade mig, självklart brast det fullständigt och jag bölade av lycka i jag vet inte hur länge. Självklart svarade jag jag älskar dig också, för det gör jag verkligen. Det insåg jag nästan på en gång när jag var nere hos min sötnos senast. Så nu går jag runt och svävar på rosa moln (för det mesta, ibland lyckas den tunga, gråa vardagen tränga igenom). Alldeles innan jag skulle sova kom jag också ihåg att jag faktiskt talat om för honom en gång tidigare att jag älskar honom, fast det var mitt i natten och jag viskade det mot hans rygg medan han sov så det räknas inte riktigt. Men då som nu värmde det hjärtat och själen att säga det, jag skulle helst vilja säga det hela tiden men det går ju inte... Fast jag försöker trycka in det någon gång ibland bara för att det är så mysigt, han gör samma sak. Det är underbart.

Här är han:

Mannen, myten, legenden; Andréas.


Fyra månader avklarade. Good job us, good job.

Mjaha.

   Jag känner mig väldigt nöjd, glad och tillfreds med det mesta nu.

   Inga världsomvälvande saker har väl inträffat den senaste tiden. Förra söndagen var det race, dagen inleddes med konbanekörning och därefter var det 402-meterskörningar. Nissan gick inte så som förväntat (vilket jag förstått redan innan med tanke på hur det brukar vara...), men det berodde mest på att bilen inte laddade något (turbon då) förrän på trean, och vid det laget är det nästan dags för målgång. Menmen, det var en helt okej dag i alla fall, trots att jag var dösjuk och helt utmattad när jag kom hem. Träffade Jimmy där också, han hejade inte då han såg mig först utan ringde istället (vilket jag inte hörde), så då skickade han ett surt sms så jag ringde upp. Anledningen till att han inte hejade var för att "han inte visste om han fick" vilket kändes ganska roligt, varför inte liksom? Men sedan kom han och hälsade i alla fall och det kändes ganska skumt, vi hade inte alls mycket att prata om (det blev några ord hit och dit om bilarna som körde, mer var det inte) och några känslor fanns inte kvar alls. Jag stod ganska oförstående till varför jag ens tyckte om honom förut, men men.

   Just ja, var på fotbollen onsdagen innan där också, ganska seg och tråkig match (Sverige - Polen P18) som Sverige i slutändan ändå vann. Såg Micke där, han gick alldeles i närheten förbi mig. Han hejade inte, det gjorde inte jag heller. Gamla minnen rördes upp, som alltid de få gånger jag fått syn på honom, och då jag tänker på honom (vilket är ganska så sällan nu). Men det är inte så konstigt då han var den person som betydde allra mest för mig under det året då vi lärde känna varandra och fortfarande hade kontakt (sisådär hela eftermiddagarna, varje dag. Ehe.) Sättet han försvann på var väl inte heller det man direkt önskar sig, men men, that's life and shit happens. Jag har överlevt med god marginal och saknar honom inte särskilt mycket längre.

   Igår var jag till Sundsvall också. Det första vi gjorde när vi kom in i birsta city-huset var att boka två tårtor, haha. Därefter gick vi ner och åt. Jag åt friterad kyckling och ris med sötsur sås, nomnomnom. Sedan gick vi upp på Cubus, jag försökte låta bli att titta då jag bara hade 195 kronor att handla för, vilket alltså inte skulle räcka till något vettigt. Dessutom kändes det ganska dumt att göra av med de stackars kronor jag har kvar också... Efter det gick mamma till din sko och jag gick till H&M för att titta om de hade någon av sjalarna jag ville ha där då de inte finns i stan. Dom fanns inte så då var vi färdiga och lämnade birsta city för att gå vidare till IKEA. (Jag fick inte ens gå in på gina och titta... Att vara pank suger.)
   Väl inne på IKEA tänkte jag att jag kunde köpa några fler röda DIOD-glas då jag bara har åtta för tillfället och det känns som en väldigt udda siffra... Dock hade dom bara mörkröda nu, så jag köpte sex stycken gröna istället. 90:- gjorde jag alltså av med under dagen.
   Vidare inhandlades soffbord, tv-bänk, gardinstång och tyg till min broder, jag fick låna pengar, eller ja, mamma fick dra av 150 kronor på det hon är skyldig mig, för att kunna köpa en mörkläggare till mitt rum då hon inte kunde betala det åt mig, yay. Lämnade dock tillbaks den senare. Golv till hela övervåningen köptes också, en mörkare brunsvart till mitt och Antes rum och en tråkig bokfärg till resten. Mamma handlade massa annat skit också men det är oväsentligt.


Golvet! (Tundra, mörkbrun från IKEA)


   Nu är det natt och dags att sova för mig.

      Min kärlek till dig växer för varje dag,
      För varje sekund som passerar,
      Jag hoppas du känner det från mitt hjärtas slag
      Och att du mig aldrig kasserar

RSS 2.0