Har inte fått i mig mat på två dygn och är...

Har inte fått i mig mat på två dygn och är ändå lika smällfet som annars. Tur något är som vanligt när allt annat förändras och rasar.


Det var inte riktigt såhär jag ville att d...

Det var inte riktigt såhär jag ville att det skulle bli, så jag skulle få det sagt. Men jag är glad att det är sagt. Nu hoppas jag bara att det är tillräckligt.


ttt-truth

"är livrädd för att falla tillbaka ner där jag befann mig förut. för ungefär ett år sedan när varje dag var en slags konstig kamp och jag inte längre kände igen mig själv. när varje dag var en känslomässig överraskning som jag inte kunde hantera.
nu för tiden vet jag nämligen att jag också kan må dåligt, det är någonting jag förnekat under nästan hela min uppväxt och plötsligt som kom allting på en enda gång. ångest, panik och apati.

varje gång jag känner lite så som jag gjorde då blir jag rädd för mig själv. när hjärtat klappar sådär obehagligt extra hårt i bröstet och det blir lite tyngre att andas."

Från
Evelina

Intalar mig att det finns värre saker att ...

Intalar mig att det finns värre saker att trösta sig med än mat och sånt, klart det gör men detta är illa nog. Hoppas det blir bättre med det nya. Och bästa helgerna, även om det strular där också tidvis, går alldeles för fort och kommer med för lång tids mellanrum. Kroppen känns tung precis som resten.


Har mått himla bra nu i ett par dagar, ida...

Har mått himla bra nu i ett par dagar, idag särskilt. Men det löste sig och gick över igen. Skönt!


Trist att hela mitt "liv" kretsar kring jo...

Trist att hela mitt "liv" kretsar kring jobb. Och gör det inte det så är det bristen på ovan nämnda som härjar. Behöver få åka bort nu, göra något kul.


Efter att ha räknat ut antalet arbetstimma...

Efter att ha räknat ut antalet arbetstimmar den här månaden föreslog jag sovmorgon för min egen del imorgon och onsdag, lite barn och påminnelse om besparingskraven gjorde att jag lätt fick min vilja igenom. Väl unt med tre 17-dagar i rad och en annalkande 43,5-timmarsvecka. Men det känns att man börjar bli sliten. Idag var visserligen en riktigt usel dag på alla sätt och rakt igenom men jag tyckte jag var bra på mitt jobb ändå idag, bättre än på länge.


Uppd. 11

Gjort
64 Sitta mindre vid datorn -- kolla communitys osv. max 1g/dagen
65 Sitta mindre vid datorn -- kolla communitys osv. max 3ggr/veckan (och hålla det på den nivån)
104 Minska till mitten av närmsta tiotal
107 Orka bli kär igen

Nytt
108 Byta jobb
109 Börja leva

10.

"Vad är det i mig som har slutat att välja dig, som istället har flyttat in i dig så att jag måste vara med dig för att kunna vara med mig själv?"
Gunnar Ardelius

a characteristic of a person, animal, place, object, or idea that provides a perceptual experience of pleasure or satisfaction

Inlägg som dessa påminner mig om hur mycket jag önskar att någon ville säga vackra saker till mig också..

vasaloppssöndag

Inledde morgonen med att färdigställa smörgåstårtan som traditionsenligt i detta nu intas med Vasaloppet på tvn, en tradition som absolut ska hållas fast vid trots att jag inte har en aning om när eller hur den började. Blajblajblaj.
Till veckan nalkas 40 timmars jobb, 28 av dem ska avverkas fram till på onsdag. Kul! På fredagen får jag dessutom sällskap av förälder som kommer ha hökögonen på mig hela dagen då förtroendet från hennes sida känns aningen frånvarande, ännu mer kul! Stressmagen lär jobba hårt.

Igår var det dop och jag fick stå där framme genom alltihop, att jag skulle det visste jag som tur var inte innan. Jobbigt att behöva vara med på alla kort.
Fick hälla vatten tillsammans med Ajje också, ställde mig mitt i vägen med rumpan mot alla kameror... Kom på mig själv mitt i utförandet och försökte kliva åt sidan, inte så lätt med en 2½-åring i famnen, grav ångest såhär i efterhand fyfan. Synd för det gick himla bra, A var så duktig så.
Lite trist att inte få fotografera också, skickade kameran på bror som någonstans mitt i fick för sig att han skulle zooma, med det fasta 50mmobjektivet (som jag trodde strulade och därför gestikulerade om avstängning osv). Haha åh lilla bubben vad clueless han såg ut. Men bilderna blev överraskande bra och det var ju tur. Är inte särskilt säker på att jag lyckats lika bra... Så det kanske var bäst som det blev. Blajblaj.

Nu ska jag fortsätta äta smörgåstårta och försöka glömma hur länge det är kvar till nästa helg (som förhoppningsvis kan få bli till en fjälltur, hoppashoppashoppas på vädret). Inte kan man träffa ärtan på en evighet heller, och det är bara helger att hoppas på framöver. SÅ HIMLA KULT.

Ibland undrar jag vad fan jag håller på me...

Ibland undrar jag vad fan jag håller på med. En gång eller två om dagen på ett ungefär.


RSS 2.0