Paket



Gladiatorsandaler, 299:-


Nagelstärkare, iron hard från Wet n wild, 49:-


Värmeskyddande spray från Lee Stafford, 79:-


Miniplattång 249:- och spray.


Min dator (15") ser gianormous ut i jämförelse.

Beställde allt från nelly.com igår eftermiddag, toksnabb leverans. Har hittills bara provat skorna, men dom passade finfint och det var det som var det viktigaste. Eller ja, har penslat på nagelstärkaren men det resultatet är ju inte direkt synligt så. Sprayen luktar iaf tokstarkt, huvudvärk. Men det blir nog bra. Slipper i alla fall bränna sönder luggen ännu mer, nu efter att jag plattat den så har den stått typ rakt ut och varit alldeles frasig, inte bra.
Simmade igårkväll också, och så ska jag träna på torsdag, om jag nu inte fick jobba dådå, det vet jag inte än. Men får reda på det imorgon antar jag. Jobba vore inte så tokigt heller, pengar behövs. Ska ju till Suss på fredag så jag kanske hinner träna innan det annars. Känns som att jag behöver komma iväg igen nu, var alldeles för länge sedan sist.
Nu mer tv.

Dagen.

   Började med frukost vid nio. Därefter gjorde jag inte mycket alls förrän vid typ elva då jag dammsög nedervåningen.  Därefter kom mamma hem så då bar det av till hembygdsgården inne i Lit (1.5 mil från där jag bor, det närmsta "samhället" också) för lunch. Bruna bönor med fläsk och så semla till efterrätt.
   Efter det hämtade jag paket, sedan åkte vi in till stan där jag började med att lämna tillbaks jeansen. Sedan åkte vi och tittade på en lägenhet till bror, lite nedgången och så, men finfin planlösning och kan bli toksnajsigt efter lite fix!
   Sedan åkte vi hem, väl hemma har jag inte gjort mycket alls nu på eftermiddagen, kollat på tv och lagat mat. Nu är det NCIS på tv, och om drygt 50 mins börjar House och The Mentalist, bägge samtidigt... Men eftersom det inte är någon repris på House tittar jag på det idag, och på mentalisten på torsdag kväll.
   Tänkte lägga upp bilder på paketinnehållet härnäst. Men först tv.

Slöseri.

   Beställde nyss grejor från nelly, vilket innebär att jag bränt 1700 kr på cirkus en vecka nu. Plus då inneskorna för 490 som jag inte fått pengar av mamma för än, och 399 för jeansen som ska tillbaks. Kontoutdraget ser verkligen hemskt ut, Inte får jag någon lön förrän i slutet av mars heller, och inte vet jag hur mycket jag får. Minst 3.3k borde jag få i alla fall, om de drar skatt (vilket de inte gjorde förra året, så jag vet inte hur det är...)
   Kanske borde säga till Karin att jag visst är intresserad av att jobba på det där andra stället som jag självklart inte minns namnet på nu.

Buhuu

   Det är något fel med min sömn. Vaknade för en timme sedan, efter att ha drömt konstigt och jobbigt under natten och vaknat flera gånger. Lukten av Bebbes tröja kändes lite tröstande i alla fall. En hel natts sömn känns väldigt eftertraktad just nu, så kanske man slipper vakna upp och vara lika körd i huvudet som man var när man somnade.

      Hungrig är jag också. BUHU

Hemma igen.

   Sedan tåget anlände i morse vid halv sju har jag hunnit med att jobba ett par timmar, ätit, kommit hem och torkat kräks i min säng och på golvet. Yay. Någon intelligent människa försökte röka på tåget vid tjugo i tre i natt också så brandlarmet gick, härligt uppvaknande. Eller inte. Slumrade till ett par gånger men lyckades inte somna riktigt förrän vid tjugo över fem eller så, och så kom väckningen tio i sex.

   Dagarna med Andréas var fina. Fick presentkort på gina på alla hjärtans dag, och så hade han bokat bord på en restaurang uppe på en kulle med jättefin utsikt över hela Karlskrona.
   På måndagen gick vi på stan en sväng på en sisådär 4-5 timmar. Kollade på allt möjligt. Mest på gina och så på innegympaskor. Hittade inget på gina men skor köpte jag i alla fall till slut. Har ju jagat sådana även här i stan men det har inte funnits några att få tag på, men nuså. Köpte också en sweatshirt-tröja och två linnen på cubus. äta lunch och sedan fika på waynes hann vi med också. Cola i glasflaska och morotskaka.
   Vi var på ikea och äventyrsbad i Kalmar på tisdagen, handlade även prylar på Gina där. En bolero, en tunika och ett linne.
   På onsdagskvällen var vi på bio (åt middag på max innan). Vi såg i alla fall Adam Sandlerfilmen som jag aldrig minns namnet på. Det står verkligen helt stilla i huvudet. Justja, Bedtime stories hette den ju (googlade, ehe). Den var bra Marsvinet Bugsy särskilt. Kan rekommendera den för dem som inte sett den.


   Hann med att köpa ett par jeans nu på vägen hem också, som inte passar. Men det hade ju kunnat gå. Får lämna tillbaks dem vid tillfälle, eller skicka mamma.

Hej.

   Min mage gör ont och snart åker jag.

      Hejdå.

Helgen.

   Har varit ganska rolig, Suss och Andréa kom hit i fredags kväll och åkte hem imorse. Vi har gått promenad, kollat på film och melodifestivalen och åkt skoter. Ätit och pratat en massa också, haha. Jag bakade scones igår till frukost, det borde göras oftare. Natta skulle också ha kommit med, men hon blev förstås sjuk igen sådär ett par dagar innan det var dags för helg så hon kände sig inte kry nog för att komma. Får väl bli en annan gång kanske.

   Nu känner jag mig väldans trött, är dags att sova om ett par-tre timmar så jag tar mig upp vid kvart i åtta imorgonbitti. Det ringde nämligen en tant i fredags när jag och mamma var och handlade och frågade om jag ville jobba nu i veckan (på en annan av avdelningarna på dagiset där mamma jobbar, och där jag vikade i onsdags och i torsdags). Så måndag till onsdag ska jag få jobba i alla fall, eventuellt torsdag också. Kommer gå runt som en zombie framöver slutet av veckan men pengarna är välbehövda.
   Imorgon ska jag jobba 9.15-16.15, tisdag tror jag det var 7.30-16.30, onsdag 7-13.30 eller något sådant tror jag. Torsdag om jag får jobba då blir 9.15-16.15 så jag lär sova gott på tåget sedan... Hoppas bara jag vaknar där vid kvart över sju på fredag morgon när det närmar sig dags att byta, men det märks väl. Hamnar väl i Malmö annars och det kan ju också vara trevligt kanske. Heh.

   Nu ska jag slita till mig chipsen, koosten och sockerdrickan och svulla lite. Provade jeans förut och de satt jättedåligt och alldeles för tight allihop och det vore väl synd om det skulle ändras.


   Fan, kom just att tänka på onsdagen... Storebror fyller år och ville att jag skulle baka åt honom. Så först ska jag jobba, sedan ska jag träna, sedan måste jag hem och baka och så måste jag hinna gå igenom vilka kläder jag ska ha med mig och tvätta det som är smutsigt. Dessutom kommer ju släkt och ska fika och så måste jag hinna med att äta också, hur fan ska det gå till? Kommer känna mig jättestressad på torsdag om det är så att jag får jobba, måste packa då... Jag måste verkligen försöka börja med det och tvättandet nu i början på veckan. Eller tja, på tisdag ska det bli, för imorgon efter jobbet ska jag och mamma åka och äta middag så vi kan åka direkt bort och simma utan att åka förbi här så då kommer jag inte hem förrän vid åtta på kvällen kanske, och då är det dags att sova igen...

Ont.

   Har jag nu, främst i benen och rumpan. Detta på grund av skor med alldeles för dålig (platt) sula, som jag tvingades stå och vandra runt i under två timmar idag på eftermiddagen. Jobbade nämligen både igår och idag. Inte alls fel att få lite påfyllning på kontot då det var väldigt länge sedan sist (studiebidraget förra året i juni, heh).  Dock jobbade jag något tuffa pass, 7-12.15 igår (jag är ingen morgonmänniska, över huvud taget. Lyckades dessutom med att vakna redan 04.10, tjoho.) och idag jobbade jag 9.15-17(.30). Men nu är det över och imorgon får jag sova ända till cirkus kvart i elva!
   Ska också hämta upp tant(erna) imorgon eftermiddag. De ska nämligen komma hit och hälsa på i helgen. Natta har blivit sjuk igen men skulle höra av sig med beslut imorgon då hon vet bättre hur hon mår för dagen.

   Kände mig ganska så frisk igår morse, men när jag kom hem efter jobb var huvudet fruktansvärt tungt och jag mådde sämre än innan, idag var inte mycket bättre. Ska ändå träna imorgon, efter visning av en lägenhet storebror är intresserad av, ska bli intressant. Skönt att röra på dököttet också.

   Men nu ner och ta en kopp te, sedan blir det sömn.

      Au revoir

God morgon.

   Jag sover inte. Tur att dampungen inte är hemma.

      Godnatt.

RSS 2.0