0729.

   Seg dag idag, kom en rejäl åskskur vid halv två typ. Måste ha slagit ned någonstans också för telefonerna dog. Gick väl okej i alla fall. Dock verkar Jenny aldrig bli frisk så jag jobbar imorgon och fredag också fast jag sa att jag inte skulle... Kroppen börjar vägra men jag får försöka stå ut, det blir ändå runt 1200 extra. Så jag har mer än fördubblat nästa lön nu under denna vecka och det är väl fint när lönen väl kommer. Nästa vecka blir det inte riktigt lika långa pass i alla fall då vi går 40 timmar barngrupp nu under semester, skönt det.
   Öppning imorgon, slutar 15 och hoppas jag får komma hem då, päronen bestämde sig för att jag inte skulle få någon skjuts hem idag som de lovat, istället packade mamma ner de kläder som låg längst fram (förutom den enda långärmade tröjan hon skickade med som låg längst in i garderoben, av en anledning...). Inga linsgrejor skickade hon med heller så jag måste sova med linserna. Så ful och blind är vad som gäller imorgon. Stinka kommer jag också för ingen deo har jag heller fyfan. Är lagom glad nu. Kan hälsa huvudvärken välkommen redan nu, typ. Måste hem imorgon och hämta kläder och allt annat jag behöver, ska sova i stan tills på söndag så det behövs en del.
   Måste hem och sova först, packa och sedan in till stan igen, förhoppningsvis utan migrän så jag överlever kvällen. Har köpt tredagarsbiljett idag så jag måste gå. It has to vööööörk. Hoppas på att jag får börja ganska sent på fredag också, kommer aldrig orka annars. Kommer ha ungar till 18 dessutom, helt sjukt värdelöst. Är less på det redan.

   Gick i alla fall från jobbet till Lillänge för att köpa biljett och handla mat. Glömde köpa middag till idag dock... Blev kräm och mjölk... Knäna och ryggen protesterade livligt mot promenaden, klickade fint när jag gick och handlade... Får nog sjukskriva mig snart, innan arbetslivet ens börjat på riktigt. FINT. Älskar mina gener. Eller inte.

   Fyfan vad less jag är på allt just nu. Min hagga till mamma och min jävla skitkropp och skitjenny som inte blir frisk så jag måste jobba, pengarna är visserligen mer än välkomna men just nu vettefan om det är värt detta... Får tänka tillbaks på idag imorgonbitti när jag vaknar och ögonlocken är fastklistrade mot linserna för lite återfuktning... BLÄ.

0728.

   Jobb idag också som sagt, pöh. Blir ju aldrig ledig, kommer inte hinna bli frissssssk! Jobb imorgon också liksom. Sedan vill jag inte jobba mer denna veckan men behövs det så måste jag väl... Frisk hinner man väl bli en annan gång. Kanske. Imorgon börjar jag tidigt och jobbar länge så jag borde sova nu, sedan typ... 1½ timme tillbaks, ungefär. Men nä, skulle "bara boka biljett" och jotjena hurru... Jaja, sova hinner man väl också göra en annan gång. Kanske. Fyfan. PEPPEN. Typ. Ser fram emot helgen ska bli skiiiiiiitfint, återstår bara att se om jag har boende i stan eller inte annars blir det lite jobbigt. Men det ordnar sig väl kanske också, finns väl trappuppgångar annars. HEBLIRBRA. Fyfan vad övertrött jag är tjosanhejsan.
   Andréa ditt as skulle ha varit hemma så jag haft sällskap till yran de andra jobbar ju fan bara hela tiden pöh! Men det skiter vi i vi ska ha det asbäst ändå MHM.

      MEN NU JÄVLAR BLIR DET SÖMN INNAN JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR eller dampar på tangentbordet är sjukt rastlös haha

PUSS

0727.

   Fick glömma det där med sovmorgon i morse, 07.51 ringde telefonen och arbetsinsats önskades och snäll som jag är sa jag ja. Så jobb idag och jobb imorgon (för nytt ställe, mest därför jag sa ja för då slipper jag gå dit och erbjuda mig som vikarie), blir lite extra klirr i kassan (sisådär 1200 mycket fint). Fungerade bra. Såg förresten igår (på tidrapporten och anställningsbevistjofset från förra månaden) att jag fått löneförhöjning, så nu har jag tim på 400kr extra vilket resulterar i drygt 99kr i timmen, plus 14.40 i semesterersättning moha! Jaesåbra, typ (eventuellt är det för att jag fyllt 20 men det kan vara lite hemligt).
   När jag kom hem blev det mat, åt och åt och åt så jag höll på att spricka fy. Sedan gick jag in och vispade vaniljvisp och hackade choklad och rörde ner och slängde in i frysen. Så det blir väl "glass" snart hähä. För jag är ju inte tillräckligt mätt redan, dessutom dog magen nyss för andra gången idag. Fy satan vad ont den gör. JAGHATAREN. Någon som vill byta snälla? Den är tjock och randig och ond, lätt fint byte jag lovar.
   Nu ner och duscha kanske så håret hinner torka på. Sedan glassjakt så jag får sova någon gång ADJÖ.



      Och Andréa; Suss blev tafsad på och lackade haha (hon börjar verkligen bli som Natta), vi försökte hålla bort honom och han blev ännu mer otrevlig hittanochdittan och sen pös vi.

0726.

   Hade tänkt skriva något roligt i natt när vi kom hem men blogg.se fungerade icket så det bleeeev inget! Synd om er. Ellerva. Hade trevligt i alla fall, stråket var sådär, åtminstone i det tältet vi var in. Plaza var lite trevligare bortsett från sista incidenten men det är som vanligt alltid någon som ska förstöra. MEN VI VAR GLADA ÄNDÅ.
   Idag har jag bara sovit hittills, eller ja, ätit lite frukost i form av damdamdam: kräm och mjölk! Och ett glas juice som jag knappt rört hittills. Senare blir det cirkus för hela slanten (mammas som tur är hihi). FÅR PRICKA AV PÅ MIN LISTA ja. Får kanske fortsätta med den här ändå fram till 100 i alla fall... Blir som konstigt att stanna på 83 liksom. Jaja.
   Nu springer Natta runt och städar och jag sitter och tittar på, precis som det ska vara. Inte jag som svinat ner så det är inte mer än rätt hihi. Måste städa lite sen dock, någon snäll och omtänksam människa som hällt in öl genom brevinkastet så det är mycket kladdigt där nu.

   Nu tog det stopp så adjöööö

0724.

   Äntligen färdigjobbad! Nu är jag ledig ända till nästa månad! Hihi. Kanske får en heltid första veckan också, vore fint. Känns lite drygt med bara förmiddagar även om det är bättre än ingenting alls.
   Lutar åt tredagars på yran nu också, inte alls vad jag räknat med (jag har blivit så snål vad gäller... allt. Utom kläder och skit som jag redan har alldeles för mycket av egentligen) men får ändå typ 500kr mer i lön än vad jag trott och räknat på och det räcker till hälfteeeeeeen typ. I alla fall hälften av festivalbiljetten, det övriga får inte kosta något då går jag under! Bor jag i stan under tiden får jag fortsätta leva på kräm och mjölk det fungerar finfint (lyxade ju med en billys till middag idag och nu känner jag hur magen börjar protestera...)!

   Programmet! Mycket fint måste jag säga. Ser faktiskt fram emot att strosa omkring och få lyssna på fin musik, oavsett om jag får göra det själv eller inte. Måste bli bättre på att ta egna initiativ till att uppfylla mina egna önskemål, på egen hand mhm. Får jobba på't!
   Hämtade massa fina kataloger efter att jag bytt bok åt mamma, så nu har jag det jag gör med att titta i dem hihi. Också fint. Måste börja jobba mer känner jag. Mycket jag vill göra nu känner jag, mycket som är väldigt fint och som kräver en ganska så stor plånbok men det går ju alltid åtgärda, det är liksom ingenting som känns ljusår bort och helt omöjligt.
   Tittade på godis på expert också, vill ha. Frågan är om det verkligen är värt det eller om man ska vänta. Mycket funderande att ta itu med nu känner jag men det känns braaaa. Kanske borde uppdatera min lista, men det blir nog inofficiellt hädanefter, i alla fall med de flesta målen, känns inte som någon annans business riktigt. ÅH VAD ALLT KÄNNS BRA nu. Trots värk i kroppen, det hamnar liksom lite i glömska, mycket fint och mycket efterlängtat.

0723.

Mmmmmmelon. Mmmmmmmmmmätt.

Håller på att bli sjuk och huvudet är för litet just nu men bara en jobbdag kvar och sedan väntar en veckas ledighet wie! Börjar inte förrän elva imorgon heller, mycket skönt. Gick hem och slocknade idag efter jobbet (efter en shoppingspree på apoteket för inhandling av nässpray), alltså vid halv två. Klev inte upp förrän fem hihi. Känns inte som om det kommer bli några problem med att somna ändå sen faktiskt.
Hoppade i badet och upptäckte att jag börjat flagna, sjukt äckligt. Sedan intog jag middag, kräm och mjölk och en smörgås, idag också. Haha. Jaja. Gick och handlade sedan och unnade till att köpa en billys till middag imorgon, faktiskt. Lyx på hög nivå! Handlade lite mer, typ smör, mjölk, bröd, paprika, skinka och melonen jag nyss proppade i mig. Nu har jag ont i magen. Snart sova godnaaaaaatt

0721.

   Jobbdag #2 avklarad. Var ute i regnet på eftermiddagen, kallt men skönt. Huvudet behövde det, ungarna också. Väl inne i stan gick jag och hönsmatshinken och såg Ice Age 3 på bio, och påbörjade middagsätandet (cola och popcorn). Ettan och tvåan var väldigt mycket bättre men denna dög också, såklart. Lite störande att två av tre huvudkaraktärer bytt röster men man kan inte få allt. Finfint att gå på bio själv faktiskt, fick kanonplats och sällskap har man ju egentligen inte jättemycket nytta av under biofilmstittande, i alla fall inte under en sådan film även om det självklart kan vara väldigt trevligt också.
   När jag kom hem (till lägenheten, bor i stan tills på söndag) blev det bad för att återfå värmen, fungerade alldeles utmärkt. Sedan plockade jag fram andra delen av middagen, mango-/passionsfruktskräm och så mjölk. Finmiddag idag med andra ord haha.
   Nu har filmen (som jag sett förut) slutat så nu blir det nattens, ska upp tidigt imorgon också blöärgh. Menmen, bara tre dagar kvar nu sedan är det ledig i en vecka till som gäller tjosan.

      GODNATT

0720.

   Lång dag idag. Upp 05.27 för jobb 06.30. Huga, omänskligt att börja så tidigt. Fick (tog) rast vid nio, försökte sova men det gick inget vidare. Jaja. Skulle sluta 13, blev bestämt att jag skulle jobba till 14 men fick sluta halv haha. Var skönt när dagen var över i alla fall.
   Väl hemma såg jag att han varit i byrålådan och plockat också. Just då ville jag bara dö, äcklad och kränkt. Fyfan. Låsa dörren till sitt rum i sitt eget hem, ska det verkligen behöva vara så? Och mamma tar hans parti. Hon väljer bort mig för honom, för pengarna. Känns ju väldigt kul att veta... Har seriöst funderat på att höra med Chrille om jag får bo där tills han är borta. Försvinner han inte nu drar jag. Har ingen aning om vart jag ska kunna ta vägen någon längre stund men bort måste jag, det går inte ha det såhär.

       Blåbärspaj på donken är i alla fall sanslöst gott.
   Nu är det Lotta på Liseberg och jag är hungrig fast ändå inte. Och himlen gråter precis som den gjort hela dagen och som jag gjort inombords alldeles för länge. Jag tycker jag förtjänar bättre, förstår inte varför allt ska vara sånt helvete hela tiden. Kommer det någonsin ta slut?
Hade jag inte haft dig hade jag gett upp för länge sedan.
Tack också V, N, S och A för att ni finns.



   Dagens mest korkade:
M: Om du frågar N så har hennes bröder säkert också gjort så
1. Nej, det tvivlar jag starkt på.
2. De är 2 och 4 år gamla, det är ganska stor skillnad...

Dag 6.

   4536 steg lyckades jag skramla ihop idag... Orken fanns inte riktigt. Gick fruktansvärt tungt. Den räknade ganska dåligt också ett tag, fick 87 steg på 100 egentliga tills jag bytte ficka. Menmen. Det är en uppskattning åtminstone. Så för att sammanfatta den här veckan gör vi som följer:
Dag 1: 3227
Dag 2: 6333
Dag 3: 6857
Dag 4: 7152
Dag 5: 5989
Dag 6: 4536
   Vilket ger sammanlagt 34094 steg och ett snitt på 5682. Synd att jag tacklade av nu mot slutet då jag hade sån fin uppåtgående kurva, och så cyklingsdagen då (missade måndagen, trodde det var måndag där i tisdags när jag bestämde mig för att dra igång det hela haha). Men två dagar under snittet är okej ändå, ska försöka hålla en något jämnare nivå bara... Det känns som en fin början i alla fall då jag tvivlar på att jag låg ens på samma nivå som dag 1 innan. Det måste ju göra någon skillnad i alla fall.
   Imorgon drar vi igång ny vecka, får se hur mycket jag orkar med denna veckan då jag ska jobba. Ska försöka ha mobilen på mig på jobbet iaf och se hur mycket man går där egentligen, tror inte det är så himla lite faktiskt. Återstår att se imorgon som sagt, ska upp halv sex så nu är det natt för mig.


   Väntar på uppdatering från dig Andréa

0719.


Följde med pappa till Dalle mittidan, gjöt klart plintarna som påbyggnaderna ska stå på så nu är det bara till att börja snickra. Var klar till tjugo i tre. Jag började promenera medan pappa plockade ihop men hann inte så värst långt så det blev en sväng till (och runt) sågen också med Albin när vi kom hem. Blev ett kort dopp också efter det, mest för att kyla ner axlarna. Bränner fortfarande satan dock men lite bättre är det kanske. Fick lasagne till middag.
Sitter nu och tittar på Leila bakar vilket är lite besvärligt. Blir ju fruktansvärt sugen. Choklad bakar hon med nu dessutom... Fy tusan. Fast lite bra kanske, glömmer min väldigt onda rygg lite.

Fiskebåt på Vättern, på väg ut till Visingsö.

Dag 5.

   Idag blev det 5989 steg för min del. Plus dygt en halvmils rodd då. Ganska okej ändå.

0718.

   Fin dag idag. Började med promenad, därefter bad sedan kom Suss och Natta medan jag käkade frukost. Vi packade oss i ordning och rodde iväg med båten till Fäviken (3.5km från mig) där vi badade. Rodde ut med båten igen och fikade och solade däri medan vi sakta drev hemåt (med lite hjälp och styrning från min sida). Väl hemma blev det ruminspektion och skitsnack och därefter mat.
   Har inte hunnit med så mycket mer än så, men fin dag och tiden gick väldans fort ändå. Hoppas på mer besök framöver! Får se om vi bär av iväg någonstans också, kanske kanske inte. Får se. Ska nog ge mig ut på en kortpromenad (typ till bommen och tillbaks...) bara för att få upp stegantalet haha. Behövs nog efter dagens svullande, fast tja, jag har ju rott så kanske inte. Får se hur det blir! Sömn nalkas i alla fall inom en ytterst snar framtid.

   Har förresten bränt mig satan på axlarna, överarmarna och övre delen av ryggen... Glömde som vanligt bort att smörja mig innan. Bad hade varit skönt men det orkas inte med. Som sagt, sova snart. Godnatt var det.

Dag 4.

   7152 steg blev det idag. Eftersom det blev en sen promenad idag fick jag slippa en hel del broms vilket var skönt, dock var det lite kallt så mitt högra knä och fotled strejkade lite... Hellre bromsbiten än värk I say, om man måste välja pest eller kolera. Överlevde gjorde jag i alla fall och snart får det bli en cykelrunda istället för promenad så jag får tvätta kläderna (då ingen annan gör det åt mig...)


   On a side note såg jag när jag skulle till att skriva att jag har en död mygga under F5, very fresh.
      Godnatt.

0717.


Vaknade alldeles för tidigt idag (imo), huvudvärk och slutkördhet följde. Lyckades i alla fall somna om en stund någon gång, vaknade av att mamma kom in och frågade om jag skulle med till moster. Så upp för att äta frukost, så kom Dalle och sa att jag skulle åka med dem (inget eget val där inte) och att jag inte skulle äta så mycket för vi skulle äta på donken. Ahapp. Åkte in mot staden med byggmax som första anhalt och äntligen hade de fått in cementsäckarna som skulle ha kommit i förrgår... Handla, vidare till autotjänst laitis för att titta bilbarnstol, herrejistanes vad flashigt det ska handlas. Därefter åkte vi till donken och köpte mat. Käkade i bilen, alldeles för mycket, fick ångest och bestämde mig för långpromenad senare.
Hos moster skulle det lastas virke vilket jag smet undan hihi. Fick lite fika och sedan blev det hemåtfärd, och mamma hade förstås glömt mina skor som jag bad henne ta med menmen.
Hemma svidade jag om och tog med mig hunden och pinnade iväg, bestämde sist jag gick (den vanliga sträckan) att jag skulle gå upp till kraftledningen nästa gång jag gick, så idag fick det bli lite längre. Himskans läskigt med tanke på att det synts till både björn och varg i skogarna men jag överlevde. Fick se tjäderhöna och -bebisar i alla fall.
Blev inget bad idag då Dalle ringde och störde precis när jag skulle till att byta om, och sen han tjötat klart orkade jag inte då det blev alldeles för sent. Mycket skönare att bada än att duscha efter träning iaf.

Kvällningen har ägnats åt (alldeles för mycket) ätande samt tvtittande, inget mer spännande än så. Börjar lägga upp semesterbilder nu. I kronologisk ordning. Avesta har vi redan klarat av iom.
trädbilden vilket var den enda jag hade därifrån...
Imorgon kanske tanterna kommer! Hoppas vi på. Skulle behöva städa mitt rum, får se om jag orkar och hinner.

Utsikt från "svampen" över Örebro stad.

Dag 3.

   6857 steg har det blivit idag (igår). Promenaden till Dalle (på 3.5 km) resulterade i ungefär samma stegmängd som den sträcka jag brukar gå så jag vet inte om jag inbillat mig att det verkligen är så långt som jag trott, eller om jag helt enkelt hade räknaren på bättre ställe idag, har ficka mitt bak vid svanken på träningsbyxorna, istället för i fickan på ena benet i mina lösa mjukisbyxor där jag brukar ha den. Ska kolla nästa gång jag går den vanliga sträckan och se. Jag kanske har lagt på en kilometer.

   Och Andréa, du får mer än gärna vara med! Du lär vinna överlägset men det struntar jag i, får ju någon att fightas mot i alla fall. Se till att notera dina resultat eftersom bara så vi kan jämföra och se hur mycket mer jag behöver gå för att nå din nivå ;)

   Höjde förresten mitt totala snitt med runt 700 steg idag. Tjosan.

0716.



Började dagen vid ehm.. 14 eller så, helt utmattad. Käkade en macka och drack ett glas mjölk och sen tog jag en promenad bort till Dalle. Där gjorde vi ingenting särskilt. Tänkte gå hem men det blev aldrig så, menmen man kan inte få allt. Känns som att det räckte med den sträckan för ryggen, den är inte alls nöjd. Det får den fan tåla, så det så.
Väl hemma började det spöregna, och sedan haglade det jättestora hagel, typ ½cm i diameter/st. Helt sjukt. Sedan spöregnade det en stund till. Och när det slutade så gick jag ner och badade, var inte så kallt faktiskt., mest om fötterna Blev lite självdiciplinsträning idag så jag gick i, funkade det också.
Därefter börjades det med mat osv. Efter maten stressade vi in till stan för att köpa cement (som fortfarande var slut) och sedan vidare till ÖB där jag lyxade till med glass vilket egentligen var väldigt onödigt. Fick i alla fall en magnum essential och 750g gräddglass med kolasmak för 21.50 (vilket var precis vad jag hade i plånboken). Inte så pjåkigt.
Satt och tittade på molnen genom rutan på vägen hem från stan och insåg att det var väldigt länge sedan jag bara satt och tittade på något. För några veckor sedan återgick jag till att glömma bort att se hur vackert det är ute, precis som jag gjort i flera år. Vet inte när eller vad som hände riktigt... Ska försöka ändra på det i alla fall, promenaderna å det senaste har hjälpt till lite där i alla fall, mest tack vare alla fjärilar som fladdrar omkring, annars skulle jag nog inte titta upp från grusvägen. Denna våren var faktiskt den första jag kan minnas då jag uppskattade den kommande grönskan och alla blommor, vet inte riktigt hur jag lyckats missa allt det fina förut men lyckats med det har jag visst... Tack och lov för föränding.

Har tänkt på en del saker under dagen som jag skulle skriva ner, men nu minns jag inte vad det var längre så det var förmodligen ingenting viktigt även om det kändes intressant just då. Men man kan inte minnas allt, jag är glad att jag ens minns vad jag heter vissa dagar.
Saker och ting börjar i alla fall kännas väldigt mycket bättre, vet varför och tack för förståelse. Känns som att jag lär mig rätt mycket nu, om mig själv. Och att det är tillåtet att tala om vad man tänker och känner och att det i de flesta fall är det allra bästa. Känns som sagt mycket bättre nu och jag ser fram emot det som komma skall, och lite nya önskningar inför framtiden har jag också men dem håller jag för mig själv så länge hihi.

Och ja, jag behöver förnya bildförrådet. Fast det har jag ju, semesterbilderna ska ju upp! Det hade jag glömt. Det kommer, det kommer.

Dag 2.

6333 får bli dagens resultat, kommer ta några steg till men jag ids inte uppdatera senare. Fin förbättring från gårdagen haha. Fick runt 1000 steg bara vid grävningen, plus lite annat dårå (utöver ryggvärken). Fint!

0715.

   Sitter och äter klubba, mycket gott men tungan är trött haha.
   Har hunnit med... En del idag, inte jättemycket men åtminstone något. Gick en promenad mitt på dagen (vaknade 12 idag, tror jag. Kanske. hihi.), samma sväng som sist så det blev runt en halvmil. När jag kom hem igen höll jag på att dö så då bytte jag till badkläder och hoppade i älven, kände på vattnet (som var 17 grader fyi) med foten först men insåg att jag aldrig skulle ta mig i om jag skulle gå. Tur det går att hoppa, fast rumpan slog i botten när jag landade så jag blev alldeles grusig pöh. Efter det vet jag inte vad jag gjorde faktiskt, förmodligen ingenting. Satt och glodde och drack saft (sjukt underskattat) skulle jag tro. Men det är fint det också.
   Sen vid kvar i fyra-fyra någon gång åkte jag och pappa till storebrors ställe och skottade grus så de kan gjuta imorgon, ryggen tyckte inte alls om det men vi var klara till tjugo i fem så den fick allt ta det. När vi kom hem fick vi mat och jag åt alldeles för mycket.

   Fick räkningen på kameran idag också, hade helt glömt bort det. Långt ifrån trevlig överraskning... Mina 32 kronor på kontot räckte inte särskilt långt heller så jag fick ta från sparkontot, igen. Jag som trodde jag hade lite pengar nu men nä. Menmen så kan det vara. Snart lön i alla fall! Eller nåt.

   Jag vill åka bort mhm. Utomlands vore fint, en hel vecka bortbortbort härifrån.

Stegtävling. Dag 1.

   (Med mig själv.) Startar idag! Kom jag på alldeles nyss då staplarna på telefonen säger mig ingenting haha.

   Dagens resultat: 3227. De flesta från cyklingen dock, men jag tycker att de räknas ändå för annars kan jag ju liksom inte tillgodoräkna mig cyklingen med konkret resultat på något vis (då jag inte äger någon cykeldator.) MIN TÄVLING MINA REGLER ähähä.

      Och förresten är alla som vill välkomna att haka på, högst snitt i slutet på veckan bjuder de andra på glass!

0714.

   Vet inte vad jag gjort av dagen idag faktiskt, har varit så sinnessjukt trött efter ännu en natts dålig (mestadels utebliven) sömn. Vaknade femtielva gånger och jag vet inte varför, men en himla massa myggbett hade jag i alla fall överallt, och nya hela tiden.
   En sak vet jag att jag gjort, eller det är flera men jag börjar här, cyklade 7 km. Woho! Typ. Kedjan behöver smörjas, fy vad den hoppade och rasslade. Hade med mig tidig födelsedagspresent åt Sara men det var ingen hemma där så jag fick hänga påsen på dörren. Men hönsen kollade jag på för första gången i alla fall!
   Har även: läst kokbok, tittat på tvprogram (minns dock inte vilka haha), ätit, hjälpt pappa gräva ner blommor (eg. bestämt vart blommorna ska stå och sedan tittat på när pappa grävde, mestadels i alla fall. Myglade ner en blomma.) och vispat chokladmousse som bara blev sås och som gav mig magont. Duschat har jag också. Så nu sitter jag i en bångstyrig mittbena sedan dess, frågan är bara vem tusan passar i mittbena? Inte jag och inte Staffan Olsson i alla fall.






Ps. Det är Staffan på bilden, inte jag. Ville bara klargöra det. Ds.

0713-2.

   Tog en långpromenad idag, blev väl en halvmil ungefär. Skönt. Ska försöka ta mig ut oftare, tänkte ingenting alls medan jag gick. Tror det är dags för mig att sluta tänka så mycket och börja känna vad det är jag vill och inte.
   Önskar jag hade kameran med mig när jag gick, flög omkring massor av fjärilar, många satte sig och poserade finfint också. Fast samtidigt är det inte så tokigt att se saker direkt och inte genom kameran för en gångs skull. Såg två fjärilar som jagade varandra då brast det lite... Gråta och le samtidigt är svårt, kändes mest som ett hemskt grin.

   Satte upp fläkten igårkväll. Vet bara en som skulle förstå. Mycket skönt i alla fall, blir rätt så olidligt här inne utan. Nu fryser jag istället men hellre det.

   Igår bokade vi för övrigt tåg och boende i hufvudstaden i september, vet inte riktigt om jag ser fram emot det än men det kommer väl kanske. Skulle vara fint med en helg där nere någon gång innan det också känner jag... Komma bort lite. Tål att funderas på.

   Film är ett fint tidsfördriv, brukar inte orka titta och har känt mig lite rastlös under tiden även nu men det har fungerat ganska okej och definitivt minskat tiden för jobbigt tänkande. Mycket hattande nu känner jag, enough nu! Ska fortsätta glo tv och bara vänta nu. Hejå

0713.

   Wöh, vaknade för en liten stund sedan, och var bara upp en kortis vid kvart över åtta i morse men somnade om ganska omgående(!). Vet inte om det beror på pillret jag tog (som jag iofs inte kände något av under den 1.5 timmen jag var vaken efter att jag tagit det) eller för att vi pratade en del. Kanske en kombo. Saker och ting känns i alla fall ganska mycket bättre nu. Får se vart vi hamnar till slut. Att det alltid ska behöva gå för långt innan jag kommer till insikt med saker och ting. Pöh.
   Men ny dag och nya tag, ska i alla fall försöka ta mig ut ur rummet något längre en en dryg timme idag. Får se hur vi lyckas med det.

0712-2.

   Det känns som om jag bara maler och maler och maler, i tankarna och inför alla som finns tillgängliga. Men det kanske är vad som behövs, har aldrig provat detta innan så. Jag hoppas det hjälper. Jag önskar jag fick slippa, och att du fick det. Ännu hellre det senare, du förtjänar bättre. Jag önskar jag kunnat ge dig allt resten av livet... Jag har lyckats kasta bort det bästa jag någonsin varit med om, precis likt mig. Fantastiskt jobbat Linda, verkligen underbart.



      och så har tvivlet slagit rot.

0712.

   Jag kan inte påstå att något känns bättre, det är väl kanske inte så konstigt men tiden segar sig verkligen fram och jag orkar inte vänta längre på att saker och ting ska kännas lättare. Jag står inte ut. Jag önskar att det aldrig hade behövt bli så här... Jag klarar inte av det. Aldrig mer. Jag är glad i alla fall att vi fick så pass mycket tid ändå, mycket fint att tänka tillbaks på sedan när saker och ting lugnat ner sig lite. Det har definitivt varit värt det, jag ångrar ingenting alls. Även om ångesten över mitt eget handlande redan satt tänderna i mig, fast jag vet innerst inne att jag gjorde så gott jag kunde snurrar ändå tankarna runtruntrunt och självanklagelserna är i full gång. Lär få leva med det.
   Och så mår jag så jävla illa, lyckades trycka i mig mat förut men den fick inte bli kvar och allt är bara äckligt och blä. Jag önskar jag kunde få slippa mig själv. Kommer älta detta i evigheter. Om och om och om igen. Smärtan känns så hopplös, förtvivlan ohanterbar. Outhärdligt kort och gott. Äcklig och outhärdligt.

Uppd.1

   Försöker tänka på något annat så uppdatering av listan känns passande...

X Ta reda på vilka Sveriges 15 (hittar ingen lista över 20) största städer är (Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Helsingborg, Jönköping, Norrköping, Lund, Umeå, Gävle, Borås, Södertälje)
30 Besöka Sveriges 15 största städer - och titta på minst 2 sevärdheter i varje stad.
40 Plugga kriminologi (är antagen men vet inte hur jag ska göra, hjälp) (och ev. psykopati/kvinnliga gärningsmän)
X Prova spikmatta (09)
X Ullared (98, 07, 09)
X Gå på Kolmårdens djurpark
X Köpa polkagrisar i Gränna (08, 06, 09)
X Må bra (bättre) (för tillfället tillbaks på 0.)
80 Utföra en hel tjej-klassiker (tjejvasan, vansbrosim tjejklass, tjejvättern, lidingöloppet)
81 Besöka alla huvudstäder i Norden (Stockholm (05+07x2), Reykjavik (08), Helsingfors, Köpenhamn (09), Oslo)
82 Gå på riktig konsert
83 Bila i Sverige

   Har haft många saker på lut men kommer inte på fler just nu, inte så konstigt kanske. Men det kommer, blir en ny kategori (Saker jag vill göra innan jag dör) med originallistan (då jag inte fick länken till att visa den hela uppdaterade listan) och själva uppdateringarna hamnar i inlägg eftersom.


   I övrigt känns saker och ting åtminstone lite bättre just nu, vet att det är tillfälligt men jag gläds åt alla stunder jag får.

   Tack alla fina för att ni finns, vet inte vad jag skulle ta mig till utan er.

438.

   Hjärtesorg. Mår så fruktansvärt uselt just nu, hade aldrig kunnat föreställa mig att det skulle vara så här jobbigt. Det gör så ont.
   Har hittills fått knappt tre timmars sömn i natt, tror inte det blir många fler. Det vore så skönt, bara få sova och slippa känna. Jag vet inte vart jag ska göra av mig själv eller hur jag ska klara detta. Den närmsta tiden framöver kommer nog mest handla om att överleva, att hoppas på mer än så går nog inte. Fan också. Jag undrar om livet någonsin kommer kännas fint igen, eller om det ens kommer att bli uthärdligt...
   Jag förstår inte... Trots att beslutet var mitt så sjunker det inte riktigt in. Det känns som om jag kastat hela mitt liv och tillvaro i sjön och ser på hur det långsamt sjunker. Det känns så tomt. Att allt bara är borta, bara sådär. Och jag bryter ihop, om och om igen. Kräks gör jag också, fast magen är tom, och inte känns det ens lite bättre efteråt. HUR FAN GÖR MAN?!


   Tack för allt fint

0710.

   Mycket att fundera över nu, men det känns fint. Valet är i alla fall mitt. WIIIIE. Fikadejt till veckan tjejor?

0706.


Pöh, regn och rusk idag. Skönt som avbrott i allt solsken imo. Grymt sugen på chips och tacodip nu, blir fan till att fixa i ordning det nu såde!

Changeling är för övrigt mycket fin film. Mycket.

0703.

   Hemma igen, sedan igår. Haft det fint och så, dock handlat för mycket som vanligtttttttt. Bilder kommer. Köpenhamn var fint (och D jag minns inte citatet du tyckte jag skulle skriva om S och N?!)

   Bilder kommer sen. Pok.

RSS 2.0