26 mars

Dålig sömn. Mysmorgon med färskpressad juice (råsaftcentrifug ♥) och skagenmacka  i sällskap av off the map på tvn, önskar att man fick ha såna morgnar jämt. Vidare till kusinkalas, tillbaks in till stan, därefter tillbaks till Torvalla för att hårstyla Natta. Var rätt trött där innan - hence på dåligt humör. Var skönt att komma hem till lite big bang theory och en mexicana. Efter ett par avsnitt blev det dags för earth hour som jag tillbringade i badkaret i sällskap av tända ljus, nästan kall cola och jordgubbar.
Behöver såna här dagar oftare. Då kanske jag till och med kan lära mig att koppla av då jag ligger i badet, idag var jag mer inne på att räkna minuter än att njuta.
Måste få igång den där dygnsrytmen jag hade för ett par veckor sedan också, blev trött på kvällen och somnade i tid och vaknade i tid (till och med på helgerna) utan att vara helt utpumpad. Nu vet jag inte vad jag håller på med riktigt.
Jag behöver o r d n i n g. På allt. Återkommer med vidare lägesrapport. Det här går ju inte.

-

är utterly stupid ibland. blir så trött på mig själv.

14.91 miles

Tog skridskorna på en tur i solskenet. Kände mig en smula tveksam strax innan jag klev på då högersidan kändes lika usel som i onsdags, om inte sämre. Ställde in mig på Stenbrottet men sista tre kilometrarna var avstängda, skyltades dock inget om det förrän vid påstigningen i odensala. Tillbaks och en tur i motvinden mot gamla färjeläget fick det bli istället då.
Aldrig mer dubbla sockar i skridskorna, kände för att amputera tårna innan jag hunnit halvvägs på första sträckan. Fanns.inte.plats. Men det ordnade sig och sista biten med vinden i ryggen var nästan skön, kändes inte lika lätt som förra söndagen men det går inte att förvänta sig riktigt när kroppen är trasig.
Efter turen sprang jag hem och sedan åter till marknaden som höll på att packa ihop och köpte mig en alldeles för dyr tröja. Men den är väldans fin och kommer definitivt att användas. Skönt att ha två så man kan tvätta den ena utan att bli utan.
Får se vad vi gör av morgondagen, när jag väl kan tänkas ta mig upp.
Kanske en vända förbi gymmet för uppsägning. Känns lite tamt iofs om jag inte kan träna när jag väl är där, men vi får se. Ser jag tillräckligt trasig ut kanske de inte tittar allt för snett på mig.

+ Vintersolen. Vill ha det såhär alltid. ♥
- Långsamtgående människor.

spännande.

Morgondagen kan bli spännande. Se hur revbenen mår.
Är det för tidigt att gå och lägga sig 12 timmar innan man ska upp?

K-Stew som Snövit - hiss eller diss? Har svårt att tänka mig rollen eller filmen öht. som spelfilm. Spännande.

RSS 2.0