Gårdagen.

FödelsedagsbarnetUtforskarAlbinSiggeSläktNärgångenBordsdekorationFödelsedagspresent (och -barn)

Hahahahahahaha

72 Ord

Jag klarar alltså 72 norska ord på en minut, och lyckades som mest klara 50 svenska...

Kanske borde flytta till Norge..?


25.

Vit text fungerar bättre än grönt på min skärm så det får bli vitt hädanefter. Funkar det dåligt får ni väl markera texten eller något. Orkar inte engagera mig vidare i någon designändring nu i alla fall, det ska dock göras så småning om men det får vara som det är så länge.

För övrigt så har Chrille otroligt ehm.. spännande utsikt (se bild nedan). Trivs i alla fall, längtar än mer till något eget nu.

Såg även årets första fjäril idag.

Och tranor! Våren är verkligen här. Var för övrigt snorvarmt ute idag också, 17-18 grader om inte varmare (kollade aldrig termometern faktiskt). Fast tja, det var nog runt 20 till och med, och kanske varmare ändå. Svårt att uppskatta sånt där. Ganska fin dag i alla fall, även om de som vanligt inte tagit någon hänsyn till mig vad gäller maten... Så jag åt inte jättemycket och tårta (morbror fyllde 60 i torsdags så det var kalas idag) fick jag vara utan också, efter tio år. Suck. Menmen, fick i alla fall jordgubbar och ananas när jag kom hem, det var alldeles för gott (dock väldigt välförtjänt efter att ha tvingats vara utan gotte tidigare under dagen! Sådeså.)

Nu sova, fler bilder kommer under morgondagen.

Buu.

   Ser nu att min bakgrundsbild blir sjukt mycket ljusare på denna skärmen, texten syns ju verkligen inte alls... På min dator hemma är det bara fläckar som inte syns, men dem kan man scrolla förbi så därför har jag inte brytt mig vidare då problemet inte är mitt, jag brukar inte läsa mina egna inlägg särskilt ofta ;p Ska försöka åtgärda lite snabbt. Typ.

Edit: Får vara som det är nu. Så länge. Skitsaker.

Dagen.

   Har varit rätt så fin. Började med att vakna vid fem i morse och lyckades därefter aldrig somna om innan det var dags att kliva upp tjugo över sju. Åkte med bussen fem över åtta och jobbade därefter mellan halv nio och ett.
   Pappa kom och hämtade mig på jobbet och sedan åkte vi till onoff där jag blev alldeles kär. Ska tillbaks dit om ett par veckor, blir tokfint. Bestämde mig även för att jag inte orkade träna så jag och papsen åkte iväg och fikade istället. Blev räkmacka och moussebakelse för mig, och så cola till det. Laddar stenhårt inför beach 2009! :)
   När jag kom hem satt jag mest i soffan och glodde i väntan på H2 som skulle dyka upp och hämta högtalare. Han kom aldrig så till slut gav jag upp och la mig för att försöka sova, och precis då hörde mamma av sig och skulle komma förbi med mina skor. Hmpf. Strax därefter kom karln i alla fall.

   Kilade iväg på en liten promenad efter det, för att inte somna på soffan för det hade jag inte tid med. Vid hemkomsten var det bara att hoppa in i duschen och därefter göra mig i ordning för att möta upp Suss och Naths vid fem. Sedan gick vi till kina och käkade! Jag tog en halvtimme på mig för att bestämma mig vad jag skulle ha, hade inte alls någon aning. Slutade med kycklingspett och jordnötssås i alla fall, alltid gott.
   Tanterna följde med mig hem hit så vi satt och satt ett tag, pratade en del... Fick ur mig lite, wöhöw. Det känns som om det kommer bubbla över ännu mer snart, men det börjar väl bli dags för det. Känns som så. När det belv dags för dem att ta bussen hem hittade de inte till hållsplatsen två tvärgator bort härifrån så jag fick följa med och peka, haha. Menmen.
   Sedan dess har jag suttit och glott på tv i brist på annat. Sjukt uttråkad. Borde sova, huvudet är alldeles förstört. Men jag är för rastlös ändå. Tror det är orden som nöter och lägger tyngden över bröstet. Wellwell, så kan det vara. Saknar att ha någon att prata med...

Wööw.

   Ny design. Har ändrat runt lite, ska iaf vara med gröngrön bakgrund bakerst (ytterst). Orkar inte engagera mig vidare, får se ut som det gör nu. Ut med kalla vintern i alla fall. Nu ska jag läsa Om Jesus. Godnatt.

Våren på ingång.




Längtar lite tills blommorna kommer. Dock inte till mer värme... Fy.

Hallelujah

   Mer än fantastiskt. Lyssna. (Går inte infoga klippet i bloggen, trist nog. But it's worth the omväg. I promise.)

Ahjust.

   Ska försöka begränsa mitt datoranvändande till två dagar i veckan. Lycka till till mig.

Så har halvåret av evinnerligt svettorkande börjat ...

   Solen har börjat kika fram även här uppe nu, känns bra. Fast jag skulle gärna ha ~5 minusgrader och sol hellre än 10-15+ som det är nu när solen skiner. Fick i alla fall frunch ute idag, grillad fläskfilé och sallad. Muffins till efterrätt. Bror hade besök från Umeå så.
   Den senaste veckan (fram till igår) har varit fin. Haft Andréas här, fick present förra lördagen då han kom hit och så hade han lämnat överraskning åt mig här hemma på rummet igår, han är så snäll så. Grillade i tisdags med bröderna m.fl., såg Kenny på bio i torsdags, moster med familj och mormor och morfar var här på middag i fredags. I lördags solade och fikade vi i Fäviken på förmiddagen och åt påskmat på eftermiddagen. Såg även tussilagosar då! Det är tidigt med sådana nu, för att vara här uppe. Och Sara har redan börjat bli rund, tänk om det blir tvillingar! Då kanske man kan få låna en ibland (tills den börjar skrika/bajsar ner sig alltså, då får den åka tillbaks. Grym fördel med att bara låna bäs.)
   Vill ta tag i saker, kommer mig inte för att ens börja. Blir inget plugg till hösten iaf, känns lite trist även om plugg egentligen inte är något för mig. Får se vad jag hittar på. Pengar behövs.
   Har i alla fall en del planer till sommaren, så även om jag hatar sommaren ser jag ändå fram emot den. Ska fundera ut en sparplan för framtida inkomster, måste bestämma hur jag ska prioritera.

   Livet känns i alla fall rätt okej nu, trots att jag har svårt att bestämma mig gällande vissa saker och inte får tummen ur och gör det jag känner att jag skulle vilja.

RSS 2.0