Sedär.

   Jobb imorgon också. 7.30-16.15, yay. Fortfarande dösjuk, eller nästan åtminstone. Kommer vara typ avliden imorgon, menmen. Behöver pengar i maj också.
   Har beställt böcker denna månaden, och påslakanset och kläder så alldeles för mycket pengar försvinner. Menmen. Ska snåla nu till nästa lön iaf, måste :) Stoppade iaf undan 2.5k direkt när lönen kom och det känns ju bra. Får se om jag inte tar undan det som blir kvar efter denna månaden på ett annat konto, som det är nu plockar jag hela tiden när jag "behöver". Men sätter jag det på sparatillTV-kontot vågar jag inte plocka för då får jag ångeest.
   Fint att ha pengar igen iaf. Det var välbehövligt. Finns så mycket jag vill ha, och allt kostar pengar tyvärr. Men det är bara att bita ihop och jobba vidare så kommer det ju mer.
   Tror jag ska ta och skriva upp en lista på vad jag vill ha/göra den kommande tiden framöver. Let's say resten av året. Eller liknande. Ska bara orka göra det också. Måste komma ihåg punkten bebiskläder.

Om...

   ...jag någonsin ska gifta mig får det bli med denna mannen:


Nytt.


       


Tjockt.

   Är huvudet idag också. Har ändå varit mycket piggare idag än igår.
   Jag och mamma åkte till stan, kom hem med nya skor och kläder. Bild kommer kanske senare. Min dator är sepe så just nu går knappt göra någonting alls.

Igår&idag.

   Igår blev en väldigt lång dag. Började med svagt halsont, utvecklades till jätteförkylning och slutade i föregående samt migrän. Tjänade i alla fall några fler kronor till nästa lön.
   Vaknade i morse ungefär likadan som igår, tog ipren och väcktes efter ett par timmar utan huvudvärk åtminstone. Klev upp och gjorde cheesecake så fort alla andra åkt. Satte mig ner tokyr, var nog inte så pass pigg som jag trodde. Resten av dagen har bestått av ätande, coladrickande och tvtittande. Lär väga 5 kg mer imorgon än jag gjorde i morse när jag vaknade. Har i alla fall ytterligare cheesecakeätande att ta itu med framöver kvällen. Let's make it 7 liksom.

Väldans fint.


Trött.

   Det är jobbigt att jobba. Lång dag imorgon också. På fredag får man lön.

090321.

Handlat.


Fotobok, Bokia.

Kokbok, Bokia.

Flätat läderband, Panduro.

Blus, Indiska. Ska tillbaks dock.

Haremsbyxa i kort modell, Lindex.

Plånbok, Puck.

Femårsdagbok, Akademibokhandeln.

Tjänade lite pengar igår på att måla päronens sovrum, men de är redan, slut. Nästan i alla fall. Eller okej, mer än slut. Men sedan blusen är tillbaks på tisdag så finns det lite pengar över. Några tior. Herregud.

090320


Fick blomma av pappa för att jag delgav honom sanningen, först blev han sur men när han kom hem igen lovade han att bättra sig. Blomman står fint på mitt sängbord nu.

090311


Jobbade. Dalle var seg in till stan så jag gick i affärer en stund. Inhandlade denna på H&M och ett underställ. När han väl kom åt vi pizza och kollade på Henrik Dorsins film som var urusel.

090316

Handlat.

Jacka och jeanslegging, Gina.

Body, Gina.

Söta servetter, Lagerhaus.

Burkar, Lagerhaus.

Måttkanna, Lagerhaus.

Smörknivar, Lagerhaus. Fattar inte varför jag köpte två vita och en svart men...

Minttabletter i väldans söt ask. Lagerhaus.

090216&18


Handlat.

Gult linne, Cubus. Spetsbolero, Gina Tricot.

Ljusgul tunika, Gina.

Huvtröja och enfärgat linne, Cubus. Randigt linne, Gina.

Måndag.

   Mest innehållslös dag bestående av huvudvärk och simning, utökade sträckan med 200 meter idag. Tyckte det kändes lämpligt eftersom vi varit iväg så pass många gånger. Det gick finfint och jag glömde nog av huvudvärken en stund. Febern också.
   Får nog inte jobba så mycket mer, rektorn hade tydligen gått ut med att de ska försöka hjälpa varandra på avdelningarna istället för att ta in vikarier. Får plita ihop ett CV och ta tag i jobb på riktigt någon gång framöver.



Ps. Linnéa, jag skulle föredra om jag fick tillbaks mina grejor. Åtminstone de hjärtiga. Snälla? Ds.

Söndag.

   Idag har jag häftat vaxduk och burit upp alla mina kläder. De hjärtiga långkalsongerna och röda understället är fortfarande borta.

-

   Trött. I morse när jag vaknade tänkte jag på att skriva en visste du att-lista, men jag struntar i det. Det är ingen mening för 'ey, no one cares about personal stuff anyways right. Har också bestämt mig för att grusa tidigare funderingar. Detta får bli en censurblogg sorta. Ska se över föregående inlägg också, vore ju dumt att framstå som en riktig kännande människa.

   Jobbade onsdag, torsdag och fredag. Cyklade 1.5 mil i torsdags. Igår sov jag mest när jag kom hem. Idag ska jag försöka ta mig ut och skotta isen så jag kan åka skridskor.

Ont i magen.

   Jag ska aldrig mer äta i hela mitt liv.
      Tänk så smal jag kommer bli.

Grus i ögonen.

   Idag med. Sömn längtas och ingenting håller mig vaken.
      Bahbai.

Med skav och trötthet i ögonen.

   Ligger jag i sängen, med trötta och svagt värkande muskler. Att åka ankarlift själv är verkligen inte det lättaste, fy. Men det var roligt i alla fall, och solen sken hela dagen. Känns bra att röra på sig åtminstone lite nu när det inte blivit någon träning på ett par-tre veckor. Men på torsdag ska jag nog iväg, känns som att jag måste. Vore nog skönt att få det gjort.
   Sömn vore skönt, men det ska jag ta itu med härnäst.

      Godnatt.

   Eller nej, justfan. Det är ju House om en halvtimme, och Ramsay vid 22... Men det blir bara House om jag ska orka upp imorgon.

Jag vill ha.


Den lila är för urringad och för högt skuren vid benen, men färgen var tokfin. Den svarta ska jag nog inhandla om jag råkar komma över ett ex i rätt storlek.

   Båda 198 kr, H&M

Trött.

   Jobba tar mycket energi. Så gör också slalomåkning, vilket gårdagen ägnades åt. Det var i alla fall roligt, första gången för i år också. Jobbigt var det också, men jag slapp träningsvärk idag, tjoho!
   Dagen idag har ägnats åt sovande, smörgåstårtaätande, gå med hunden-ande, sovande, middagsätande och tårtaätande. Däremellan har jag som vanligt tittat på tv. Har varit skönt med en slappisdag. Känner mig trött nu också så förhoppningsvis har mittidagensovandet inte pajat den kommande nattens sömn.
   Just nu tittar jag på miami ink, det är braa. Folk skaffar coola tatueringar också, värsta najs.

   Och snart faller ögonlocken ner, det känns ju lite dumt.

      Önskeshoppande here I come.


   Ahjust, funderade på en grej förut för ett tag sedan. Får se om det blir någonting av det. Jag tror det skulle kunna hjälpa mig. We'll se.

RSS 2.0