-

Så. Jävla. Trött. Ska snart ta ur linserna och sedan blir det sova. Om dampungehelvetet kan vara tyst dvs.

1029.

Jobb gick bra, dock otroligt trött och helgen lär inte bli särskilt vilsam men det blir nog bra.
Kom hem och blev på dåligt humör, dampungen går mig på nerverna och tiden går alldeles för sakta. Men när jag kommer hem på lördag/söndag är det aldrig mer. Tack och lov.
Betalade massor av räkningar och när jag trodde jag var klar kom mamma upp med en till, från Elle och tidningen har jag inte ens sett skymten av. Visade sig dessutom att räkningen skulle ha varit betald igår och legat här sedan i slutet av september slängd med massa reklam i köket, way to go asswipes. Gick in på allers och kontrollerade min prenumeration och såg att jag visst skulle ha fått en tidning också, som jag som sagt inte sett skymten av, visade sig att den låg slängd i reklamen ute som skulle återvinnas. Verkligen fantastiskt. Nu har jag i alla fall en 282 sidor lång Elle att sysselsätta mig med mellan boken och the 4400-tittandet som avtagit alldeles för mycket... Längtar bort nu, bortbortbort.
Bror berättade dessutom att Mina varit med i en krock på E14 tidigare idag, 11 bilar inblandade, hon fick stopp innan bilen framför men blev påkörd bakifrån sen... Hon var i alla fall hemma nu så förhoppningsvis har de uteslutit risken för invärtes blödningar osv, utanpå hade hon inga större skador så vitt jag vet. Tur i oturen.

Nu ska jag fylla på med fett och socker (honungsrostade jordnötter och nötkräm). Adjö.

1028.

Jobb, dollarstore och kalas hos kusinen. Förutom ont i magen av vanlig glass på kalaset har dagen varit rätt fin, även om jag varit rätt trött. Men sista öppningen för denna veckan imorgon, därefter är det bara en senstängning att se fram emot på fredag kväll men det går nog det med.
Klickade nyss hem ett partystarterpaket, webshopar är farliga grejor... Men jag lär nog inte ångra mig när paketet väl anländer (förutom den feta fakturan som följer med men äh). Det blir nog bra det här.
Nu ska jag läsa i en liten liten stund och därefter sömn så jag orkar ta mig upp ur sängen imorgon. Godnatt.

1027.

Jobb, träning, promenad och bio. Sitter hos moster nu, ska läsa lite sen sova. Köpt kjol har jag också, 49kr kostade den (efter 150kr via rabatthäfte eller vad jag ska kalla det, 10 stämplar = 150kr rabatt vid nästa köp) och jag är jättenöjd.
Bröllopsfotografen var inte lika rolig som jag trodde den skulle vara, men okej ändå.
Batteriet i datorn är slut när som helst så godnatt.

1025.

Ännu en ätadag avverkad, fyfan. Imorgon blir det inget mulande, pallar inte tre dagars konstant proppmätthet. I övrigt har dagen inte innehållit vidare mycket, körde bil till och från stan, kollade lite. Hem och mormor och morfar på besök. Little miss sunshine och women's murder club på tv och fastnaglad vid datorskärmen och de där jävla spelen.
Nu ska jag sova, thank god för tillbakadragning av klockan i natt, behöver den där extratimmens sömn.
Godnatt.

1024.

Blev väckt i förmiddags av mamma som kom upp med lilla A. Hon la honom i sängen och sen gick hon, utan att lämna napp och till en väldigt nyvaken mig. Han var inte sådär jättenöjd direkt men det finns väl värre sätt att bli väckt på ändå.
På med kläder, ner och käka och sedan in till stan. Kringvandring en sväng (kopparna på torget i engelskt porslin mer stora rosa rosor på hade jag inte tackat nej till om jag bara haft råd) på panduro och cubus bland annat. Tillbaks till D och S och lite "fika" beståendes av pizza och glass. Läste och kosade bäs en stund innan det var dags att åka till bror H och M för tacomiddag (behöver jag säga att jag var proppmätt efter halva portionen och fick tvinga i mig den andra halvan för att inte verka ohyfsad..?). Därefter jäs i soffan och tittandes på idol efter en del om och men. Ma och pa kom och hämtade upp efter Tove. Ut till pa's moster för att hämta upp Albin och sedan hem och proppa in en napoleonbakelse.
Mat och mat och ännu mer mat. Fytusan men gott var det.
Nu blir det väldigt efterlängtad sömn, hoppas på att få sova längre i natt än jag fick natten till idag (eg. igår).

Vet inte varför jag inte uppdaterat på ett tag men inget spännande har hänt.

Godnatt.

1021.

Sov inte alls lika bra i natt, vaknade helt död vid tjugo över elva. Åkte in till stan med mor och far, med maxi som första anhalt. Fick Browns nyaste av mamma, i gengäld ska jag städa ur hennes bil. Fair deal. Har börjat läst lite (har läst länge men bara kommit en liten bit... Läsögonen är bra nog otränade) och det verkar väldigt lovande, bättre än de två senaste än så länge. Denna är mer i stil med de två första och det gillar vi.
Därefter åkte vi till byggmax och köpte golv, sedan coop via donken - fick äntligen min efterlängtade big mac mm.
Vispade pannkakssmet som efter tillagning åts med blåbärssylt och grädde, mums.
Mellan allt detta har jag tittat på the 4400, tre avsnitt tror jag att jag hunnit med, och så läst.
Extraljusen har jag fått monterade också! Och post från transportstyrelsen och vägverket har jag fått också, det senare var väl inte sådär jätteroligt, inbetalningskort gillar vi inte... Men snart så slipper vi sånt mhm.

Nu ska jag äta nötter och tjöta med V. Därefter blir det läsning. Godnatt!

Behöver jag säga att det varit en bra dag?

12 timmar och 4 minuter senare..

..har jag städat klart golfen, kollat klart på första säsongen av the 4400 och påbörjat den andra, ätit middag och åkt till stan och fått motorvärmare och relän till extraljus monterade. Nu ska bara kabeln till kuppévärmaren (och en värmare) och extraljusen monteras och sedan är bilen grej. Synd bara att det dröjer en månad tills jag får köra den själv. Men det går förhoppningsvis fort. Nu ska jag se klart avsnittet av 4400 som jag var tvungen att pausa i för stadsfärd och sedan sova (en halvtimme bort till det senare buhu).
Godnatt.

vad hände?

Vaknade klockan 8.24 i morse, efter att ha sovit hela natten. Det händer ungefär aldrig så jag säger det igen;
vad hände?

för de ljusa nätterna och för längtan och hopp om en solnedgång

Huvudvärk och Brolle i lurarna. Blir ingen läsning ikväll, ser inte fram emot natten, förmodligen därför jag drar ut på sänggåendet så länge jag bara kan... Ser inte alls fram emot halv sju öppning på torsdag, ännu mindre nu än förut.

För övrigt är det tråkigt med folk man inte hört av på ett tag som verkligen är totalt ointresserade när man själv tar sig i kragen och hör av sig. Det blir liksom aldrig bra.

Ave Maria och sedan natt. Adjö.

1019.

Sådärja, nu har större delen av dagen förflutit och en del har blivit gjort idag. Har tvättat pappas bil, flyttat massa bilar och rengjort golfen både in- och utvändigt. Lite fönsterputs och dammsugning kvar bara sen så är det klart, men det tar jag imorgon.
Mitt lämp är för övrigt klart nu, så proven är bokade. Är dock läääääääänge kvar tills dess så jag lär hinna teorin både en och tre gånger innan dess... Men nu är det ju ändå på g, nu har jag ett (två) datum att gå på. Tid har jag dock ingen koll på, det frågade jag aldrig haha. Typiskt mig. Men det spelar ingen större roll. Bara inte körningen är klockan jättetidigt på morgonen så. Men bara därför lär det vara så, jaja ska kolla.

Kom förresten på en grej till jag drömde i natt, att mamma skulle tala om för dampungen att han ska flytta och att M kommer och hämtar honom "imorgon" för att hälsa på nya familjen. Och vad fick man veta i morse? Jo att de bestämt att göra just så, och att "imorgon" är imorgon. Inte första sanndrömen jag haft men det är lite läskigt och fascinerande varje gång.

Min dator lär för övrigt snart inte fungera längre, eluttaget i datorn blir mer och mer glappt... Bajs. Verkligen inte vad jag behöver. Men den får fungera så länge den vill och sedan får jag helt enkelt vara utan. Det skulle nog inte skada.
Har jag förresten sagt att detsamma gäller mobilen? Ladduttaget är glappt, den hakar sig med jämna mellanrum (nu bland annat) och nedåtknappen fungerar knappt heller. Woho! MEN JAG SKITER I DET vem behöver dator eller telefon egentligen..?

Nyss intagit middag också, nu blir det the 4400. Adjö.



itt é má rädd för litt skit unner naglana itte.

och då gör inte bilden smutsen rättvisa riktigt. såkandegåturdetfinnstvål!

tyck synd om mig nu

Kvällen igår började bra, tidning och Horn i lurarna och väldig trötthet. Kunde ändå inte somna till att börja med men när ron väl infann sig gick det ändå ganska fort. Resten av natten var dock inte särskilt mycket att hurra för... Drömde en hel massa konstigt mest hela tiden (vart tog djupsömnen vägen?)
  • Skulle vänta på M&M men H gav mig bilnyckeln så vi åkte ändå, jag körde, utan körkort. 50-väg och fartkamera som hade en lampa som blinkade några gånger, kollade hastighetsmätaren och såg att det gick för fort, släppte gasen och pow så kom blixten.
  • Cyklade, hoppade ut för en "ravin" som var 2-3 meter djup och landade på en klippavsats mitt i, vidare ner på stenar i bäcken nedanför. Hoppade över till andra strandkanten och for över ett par knölar, cyklade på bakhjulet (vilket jag aldrig kunnat) och tyckte det var ascoolt och roligt så jag cyklade runt runt runt på bakhjulet. Inte att förglömma att det vandrade omkring en tre-fyra (snygga) killar runt och nedanför ravinen. Skulle alltså styla för dem haha.
  • Massa om och runt the 4400, men bara det hemska och jobbiga (en var seriemördare). Vaknade alltså flera gånger därför.
Tja, var såklart mer än så men jag kommer inte riktigt ihåg mer än en sak till och den ska inte nämnas här av flera orsaker. Har hursom sovit väldigt oroligt och dåligt. Det är nog dags för tv- och datorförbud efter tjugonånting, detta funkar ju inte.


Titeln har för övrigt inte med själva inlägget att göra, inte enbart i alla fall (haha). Var vad jag lyssnade på när jag började skriva. Lite passande var det ändå. Nu har jag hunnit igenom den och två låtar till och nu spelar
denna. "Gammalt" och nytt om och om igen och allt är lika bra. Det jag lyssnar överlägset mest på.

1018.

Kollar Vem kan slå Filip & Fredrik just nu, boxningen var ju rent pinsam... Fytusan.
I övrigt har dagen inte innehållit särskilt mycket sedan sist, the 4400 och kanongod middag. Tja, det var väl det. Hittat kjol till nyår också ja, tror jag. Tål att funderas på. Bara att leta överdel sedan också, eller ja "bara". Men vi får väl se som sagt. Först och främst ska det väl trimmas ner lite (mycket). Första två veckorna i november blir det stenhårt i alla fall, ser fram emot det faktiskt. Därefter är det bara till att fortsätta.

Fredrik slog Berka i längdhopp, HEJCHOCKEN vad hände?! Herregud. Och Filip och Fredrik kommer att vara fortsatt oslagna efter denna kvällen också. Säkert efter hela säsongen.

Reklamen för Bobby's nya hårprodukter är för övrigt det fulaste jag sett. För det första så ser hans läppar värre ut än Linda Rosings och för det andra ser "modellen" ut att ha rullat sig i bajs innan hon drog på sig klänningen, ojämnare brunfärg får man leta efter. Länge. Tur det finns ICA's reklam säger jag bara!

Nu ska jag leta upp något ätbart, magen kurrar och huvudet dunkar. Adjö.

It's meant to be, it's my destiny

Gosat bäs, tränat säkerhetskontroll, druckit varm choklad med gräddkolaglass, ätit svenska äpplen och så the 4400. Det kan inte bli mycket bättre än så.

1017.

Sov kasst i natt, låg mest och vred och vände på mig kändes det som. Fattar inte varför... Inte första natten heller, pöh. Slapp i alla fall åka med bort till S och D för att städa, kändes skönt. Fick för mig att baka så jag höftade till en chokladkaka. Kan bju på receptet:
3 ägg
2 dl strösocker
½ dl råsocker
Drygt ½ dl kakao
2,5 msk sirap
Knappt 1 msk vaniljsocker
Drygt 1 msk bakpulver
Runt 3,5 dl vetemjöl (tror jag)
75 g smör ungefär
Runt 1 dl mjölk kanske
En halv liten påse med hasselnötter
Lite grovhackad blockchoklad

Vispa ägg och sockret, vänd ner resten. Tillsätt vetemjöl/vätska för att få till rätt konsistens. Ner i smord och bröad form och in i 200 grader varm ugn i 25 minuter tror jag det var.

Precis när kakan var klar och jag tänkte ta bilen bort till bror (självklart inte själv, Albin skulle ju med också ähähä) så kom han, S och H hit så jag åkte med dem istället.
Efter lite fika blev det städning ett tag och nu är jag hemma, några grader varmare. Huvudet känns tjockt så det är allt lite feber men jag överlever nog.
Nu kurrar magen så mat vore gott, jagade mor på det nu hähä.

Var förresten iväg och bowlade igår, det gick skitdåligt men någon ska ju förlora också. Fast tja, sist kom jag inte, men långt ifrån först också. Men det var trevligt i alla fall, unnade till och med till en cola i glasflaska mot slutet. Mums.
För övrigt är fika i all ensamhet väldigt underskattat, även om man aldrig är ensam en fredag eftermiddag tidig eftermiddag, alla barnfamiljer har hittat ut... Men det är mysigt ändå.


Ajöken nuråva.

hur ska du våga chansa du som aldrig haft nån tur

Huvudvärk och förmodligen feber, så ser läget ut numer. Jag som var inställd på att åka till stan imorgon. Får se hur det blir med det. Måste hämta ut mer ipren också märkte jag nu, det var ju... Lägligt. Tidningen jag trodde jag beställt prenumeration på men inte hittade någon beställningsbekräftelse på (så jag trodde jag inbillat mig, eller avbrutit beställningen) damp ner i brevlådan idag också, och räkningen ska vara betald senast den 23, kanon. Det går bra nu...
Godnatt.

1015.

Jag hade formulerat dagen jättebra i mitt huvud tidigare, men nu är allt borta. Den har i alla fall innehållit långpromenad (släpandes på hunden halva vägen...) och tidningsläsning, bland annat. Mattan tog där den skulle idag också, höll på att somna ett par omgångar efteråt men så kom pappa in och störde precis innan bägge gångerna. Suck. Grymt less på att vara hemma nu, allt gnäll, äckel och oljud. Jaja, ska försöka komma ihåg det bra.
Nu är det halv åtta hos mig, tjing.

1014.

Såg nyss att jag tabbade mig med länkningen till Horns nya album, glömde helt bort att ens göra en länk, men det är åtgärdat nu.

Första halvan var mest innehållslös, dålig sömn fram till alldeles för sent (kvar över 12). Vid halv fem möttes det upp med tanterna på tacobaren för middagsintag, gott och fint att träffas alla fyra denna gången. När vi väl kände oss nöjda och mätta gick vi vidare till hemköp för fikainhandlande, sedan upp och hämta S's bil och vidare hem till A för muffin- och teintag. Tokmysigt. Vildkörsbär var ny och spännande smak, värt att lägga på minnet.
Känns tryggt och skönt att ha den där "basen" som A så fint kallade det, att kunna träffas och allt känns som vanligt, man vet vart alla står. Det får vi ta vara på.

Känns som om motivationen börjat rota sig, nu måste det hända något och sanningen börjar mer och mer sjunka in. Ingenting går av sig själv och man får absolut ingenting gratis. Ett litet steg framåt och det är dags att börja bygga vidare. Framåt och mer framåt.

Har för övrigt lagt märke till att Melissa Horn förmodligen är den mest citerade för tillfället, hennes låttitlar återfinns i inlägg i var och varannan blogg nu.


Älskar fortfarande min
sony, som ingen annan vill ha... Samsungen är i Gäddede och åker fyrhjuling.
Imorgon kommer min bil hem, ren och fin och med vintertussarna på. Blir finfint.

Värst vad tiden springer iväg. Godnatt.

alas I cannot swim



Söt och ganska så sann i många situationer.


Har jag förresten nämnt att mina handleder är ömma och uppsvällda sedan några dagar tillbaks? Ryggen och knäna vill inte heller riktigt vara med längre. Det blir en fin vinter.

Uppd.4

X Köpa bil
X Äta ute (på restaurang) själv
Nytt!
X Komma över längdångesten
88 Hitta motivationen och byta gym
89 Prova vattengympa med vikter
90 Prova yoga

M.H.

vad vill du säga
när allting är sagt
vad vill du känna
när någon tagit din makt
du vill att jag ska sjunga
men bara om sånt som hör till sitt
men ska jag sjunga
ja då ska det finnas tid att sjunga fritt

vem vill du spela
när du lagt alla kort
och hur vill du leva
när tiden går för fort
du vill att jag ska känna
för något som aldrig känts som mitt
men ska jag känna
ja då ska det finnas tid att känna fritt

hur ska du veta
om ingen lärt dig hur
och hur ska du våga chansa
du som aldrig haft nån tur
du vill att jag ska älska
med någon som bara älskar sitt
men ska jag älska
ja då ska det finnas tid att älska fritt

vad ska jag skriva
för att du ska bli berörd
och hur högt ska jag skrika
varje gång jag vill bli hörd
du vill att jag ska falla
mot något som du har gjort till ditt
men ska jag falla
ja då ska det finnas tid att falla fritt
ska jag falla
ja då ska det finnas tid att falla fritt
ja ska jag falla
ja då ska det finnas tid att falla fritt

ja ska jag falla
ja då ska det finnas tid att falla fritt


Favoriten på det nya än så länge, men allt är väldigt bra.

1013.

MELISSA HORNS NYA ALBUM FINNS PÅ SPOTIFY!!!!!! Glädjen är total. Verkar lovande också, åh vad det ska nötas nu.
Lyssna
här

Inget i övrigt att tillägga just, hämtade ut vintergummina igår, bror ska få dem omlagda imorgon. Solen skiner och det är minusgrader ute. Jag har kört bil. Åh allt känns så bra nu. Hade det bara fungerat att lägga över spotify till mobilen hade allt varit fulländat, höstpromenad med M.Horn i lurarna liksom.
Imorgon ska det fikas med damerna, blir kanoners, S är hemma igen så denna gången blir vi allihopa!
Idag är en bra dag, mycket bra!


1011.

Hos bror, fick tokgod middag. Hade kunnat äta mycket mer än jag gjorde men jag kom mig inte för... Det får jag ångra lite nu, trots alldeles för stort glassintag till efterrätt. Hmpf.
"Tittar" just nu Wallander, eller ja det är nyheter och reklam men ja, det är hursom skumt då filmen är den brittiska. Men den är rätt shysst ändå, fast jag har inte tittat särskilt mycket, har mest gjort annat... Så kan det gå.
Nu ska jag i alla fall titta, lika bra att se slutet eftersom jag ändå inte får sova förrän den är slut. Kan lika gärna titta om jag ändå måste vara uppe liksom. Ska alltså sova över här, börjar jobba 6.30 imorgon såatte.

För övrigt finns det tydligen uppskrivningstider, en kompis som fick tid imorgon trots att det var fullbokat enligt körskolan... Så förhoppningsvis dyker det upp någon mer tid, ska ringa vägverket och kolla om det är så att E inte har någon tid på datorn imorgon eftermiddag. Vore fint att slippa vänta, det märks väl hur det blir.

Toodles.


1010.

Ikea idag, tidig morgon alltså. Inhandlade massa fotoramar, 20 små 10x15 och 4 stora 30x40, och så två nya murgrönor då de jag hade har dött (så när som på ett nytt "skott" eller vad jag ska kalla det hmm). Det var allt faktiskt. Men de har tagit bort kotlettraden och ersatt den med grillad kyckling?! Blö. Kycklingen var visserligen god den också, men kotlettraden var a+ liksom. Menmen, man åker väl inte dit för att äta kanske, inte enbart i alla fall hihi.
D var less på lilla A efter (den skrikiga och sömnlösa) natten så på k-rauta när han började gapa langade han över lillen till mig, inte mig emot. Han tystnade till slut också mhm.
Pappa körde som en idiot på vägen hem, för att hinna hem till fotbollen ... Känns nästan som ett under att jag lever. Tror inte han kommer nöja sig med idiotin innan han kört ihjäl någon. Så från och med nu är det papper och skylt med tills kortet är mitt, aldrig mer att jag åker med gubbfan. Extra synd att det var just idag också, dagen var så bra fram till hemresan... Men det är ju så, aldrig ska man få ha en bra dag från det man vaknar tills det blir sömn, alltid är det något.
I början av hemresan kände jag mig i alla fall väldigt tillfreds, det började skymma och fjällen reste sig mot flerfärgad himmel och allt speglade sig i en sjö. Det är bra nog fint här i älskade Jämtland ändå, även om man sällan ser det så.

Gårdagen var tröttsam, jobbdagen tänker jag inte ens kommentera mer än att den "nya" vikarien inte gjorde något vidare intryck på något plan. Åkte hem med moster då mor fyllde år, fick kanongod middag och fransk chokladtårta till efterrätt (äppelkakan var inte alls god så den utesluter vi). Nöjd med present verkade hon också, så det slutade dugligt i alla fall.

Nu tänkte jag runda av dagen, blev sugen på chokladtårtan nu... Får se hur jag ska göra, magen kurrar men jag har ingen lust att gå ner, paps som aldrig kan hålla tyst utan alltid måste fråga och kommentera, orkar inte.
Sömn får det bli, godnatt.

1008.

Hemsk dag milt sagt. Jobb och 15 ungar och två mesar till ordinarie, behöver jag säga mer än att jag varit helt slutkörd hela eftermiddagen? Huvudvärk till tusen på det, förmodligen feber också men sånt får man ta när man är vikarie, det är bara att gå och jobba ändå.
Åkte förbi körskolan sen jag slutat för att göra syntestet så nya lämpsökningen blir ivägskickad men självklart var det ingen där. "Receptionen obemannad, ring L på ...", precis vad jag behövde efter gårdagen (och jobbdagen). Allt går verkligen min väg nu.

Nu har jag suttit här alldeles för länge, välbehövlig sömn nalkas. Godnatt.

En peng till mig

Har suttit och funderat över varför spotify♥ slumpat fram en himla massa Beyoncé och Melissa Horn (absolut inte mig emot) i denna spellista, så såg jag nyss att jag bara har sju låtar utöver B's senaste album och M.H.'s långa nätter. Överintelligent kanske man kan kalla det, eller motsatsen, jag vet inte jag. Jag är glad att jag slipper fundera mer nu när polletten trillat ner, alltid något.
Apropå M.H. ser jag verkligen fram emot november, fytusan vad bra hon är den kvinnan. Det kommer bli kanon.

Toodles.

1007.

Började morgonen med halvstress och iväg till körskola där jag tillbringade de efterföljande 4 timmarna. Teorin klar och reko med L, men till ingen nytta. Alla prov är uppbokade fram till i november, vilket innebär påtvingad förlängning av lämpet och alldeles för många veckors väntan. Buhu. Var redigt sur på vägen därifrån, hade inte varit så tokigt om de kunnat boka in proven förra veckan, pluggat hade jag hunnit med innan i vilket fall... Men ingenting ska ju gå min väg så nu är det väl som det är.
Inte kunde vi skicka in nya lämpansökan heller då jag måste göra om syntestet och inte hade någonstans att göra av linserna under tiden. Jaja, nu har jag i alla fall gott om tid på mig, kan lika gärna köra igenom varenda jävla fråga som finns på de där skittesterna bara för att. 52 rätt är det enda som krävs på uppskrivningen också, det hade jag nog klarat nästan opluggad bah. Får hoppas på återbud eller att de sätter in extra provtillfälle eller något, vilket med största sannolikhet inte lär inträffa. Men det ordnar sig väl, huvudsaken jag får kortet någon gång, är redigt less på skjutsbehovet och allt gnäll i samband med det.

Har ju i alla fall hunnit med att påbörja virkningen som legat alldeles för länge nu, någonting att sysselsätta rastlösa händer med.

Bilden ska vara en animation men... ja. Jag vet inte hur jag får det att fungera (någon som vet hur man gör får gärna berätta).


Känner mig stressad och rastlös, behöver komma ut och bort men jag vet inte vart och jag tar mig ingenstans heller.
Duscha behöver jag också, och vatten hade varit väldigt gott. Får nog åtgärda det nu, fast vatten finns det nog inget, mer än i duschen då men det går inte att dricka. (Det fanns vatten till min stora förvåning, mmgott.)

Godnatt.

1006.

Städdag, innehållandes väldigt lite städning ändå. Däremot tvättade jag mor och Minas bil samt några fälgar, alltid något.
Bar av in till staden framöver eftermiddagen, förbi maxi för upphämtning av denna

och korvköp.
Vidare till körskolan för plugg, dök upp en avbokad lektion i lagom tid igår men det blev inställt då en annan körlärare var hemma med sjukt barn så L fick ta över hans lektion med någon som skulle ha prov. Så kan det gå. Gjorde dock inte så mycket, teori var välbehövligt för fy så uselt det gick de två första testen. Visserligen bara frågor jag aldrig fått förut men ändå. Tog sig bättre ut därefter dock, blir vidare nötande i 3½-4 timmar under morgondagen.
Sedan när jag väntade på bussen i blåsten så började dyblöta snöflingor yra omkring och jag kunde inte låta bli att le. Väl framme i Torvalla hade det tilltagit en del och när mammas möte väl var över vräkte det ner. Var en nästan spännande historia att åka hem med en hysterisk mor vid ratten och sommartussar på bilen... Men det gick och jag lever som synes. Aldrig mer säger jag dock.
Kom hem lagom till mentalisten och medan det rullade på tvn beställde jag vintergummin till min lilla bil, bara motorvärmarköp och -montering, extraljusmontering och bilskatt kvar nu så är det som gjort för i år. Då återstår bara fälg och däckköp till våren men det tar vi då. Lagom billigt med bil men fytusan vad glad jag kommer vara att jag har den när lappen är tagen, och det dröjer inte allt för lång tid hoppas jag! Det går Bra nu.

Nu blir det sömn, 7.45 ringer alarmet imorgonbitti. Godnatt!

1005-2.

Ännu en dag avverkad, körlektion som gick... nästan okej, teori och inköp av diverse bilfixgrejor. Iväg till jobbet, lunch och sedan 1½ timmes jobb, rätt ovärt egentligen men jag trodde det skulle bli längre. Men det blir nån hundring till i alla fall, alltid något. Var ganska lugnt också så det gick bra.
Därefter kort promenad ner till bussen, kom på under vägen ner att jag blir nästan 180 i de nya skorna, ryckte på axlarna och gick vidare. Längdångesten har lagt sig, känns skönt. Kom ner till bussen precis då den kom till hållplatsen, timing.
Sprintade in på h&m och köpte väskan jag funderat länge på, fanns bara en kvar och så är det ju klubbdagar nu med 10% rabatt så det var väl meant to be nudå kanske. Vidare genom kappAhl och sedan till lindex där jag inhandlade ett skärp. En klippning borta...
In på guldfynd för att fördriva tiden, kom på att mamma fyller år på fredag så det blev lite panik. Köpte ett smyckeskrin i guld, en rosabandetbrosch i form av en bandetklädd ängel och en klocka, mammas favoriter allihopa. Synd bara på att den lila klockan var slut, fick bli en brun istället men det får duga.
Kortet ville inte fungera på guldfynd och vid bankomaten som visade alldeles för lite pengar kom jag på bilgrejsinhandlandet så det fick bli att sprinta till banken och flytta, herrejistanes vilket spring. 500kr kredit vore fint så man slapp skämmas ögonen ur sig när minnet sviker fytusan. Lite roligt dock att detta fenomen aldrig inträffade innan jag fick lön, jag får alltså in pengar och flyttar över för mycket till sparande så det finns 0 utrymme till att handla något extra. Snål eller smart jag vet inte.

Därefter gick jag (i sakta mak) ner till thörners och andades, stressen innan gjorde mig alldeles varmsvettig. Väntade in sällskapet som kom något sent som vanligt haha. A dök i alla fall upp lagom och det var fint att ses igen. N missade bussen hemifrån, quelle surprise haha, men hon kom åtminstone. Skönt med något socialt och välbekant. Vi är väldigt förändrade allihopa, men ändå precis som vanligt. Det har hänt mycket på sista tiden.
Prat och prat i 1½ timme var vad jag behövde, nu är jag nöjd och mår mycket bättre.

Nu spelas åter igen Beyoncé,
hello denna gången. Fast nu blev det Brolle och världens hörn. Denne fantastiske man. Norrland kan det där med att frambringa fina människor.
Nu blev det väldig längtan till norrutresa och utforskande av den delen av Sverige som besökts alldeles för sällan... Men när kortet är mitt så.

Nu väntar sömn så fort låten är slut. Godnatt.

1005-1.

Borde sova, men icke. Ögonen känns dock fint trötta så alldeles alldeles snart. Är i alla fall 8,5 timme kvar tills jag ska upp så det ska nog gå bra ändå. Får väl ställa fram väckaren i värsta fall och åka in lite senare. Det ordnar sig.
Bokade biljett för en liten liten stund sedan, första raden, har till onsdag på mig att fundera på om det blir bra eller inte. Hög scenkant så risken för nackont känns överhängande... Rad 3-4 hade varit det ultimata men som sagt, har några dagar på mig att fundera.

Fick mp3n idag, den som var gratis med tidningsprenumeration, har inte testkört den än men snäckorna är i alla fall inte av bästa kvalité direkt. Men det blir bättre än ingenting, måste försöka hitta min gamla. Vet bara inte vart jag ska leta mera...

Just nu lyssnar jag på
Beyoncé, fint. Godnatt.

1004.

Har varit vaken i snart tre timmar, det ni. Inte hunnit med mycket alls än dock, frukost, lite tv och så massa snytande. Gårdagen var ingen höjdare för förkylningen direkt men det struntar jag i.
Snart ska jag gå ner och kika till bulldegen, är ju kanelbullens dag idag så mor propsar på bullbak och lotten föll givetvis på mig vad gällde det. Slipper i alla fall gå ut och städa i blåsten och det är ju inte fy skam ändå.
Apropå ute så snöade det tydligen i stan i morse, men inte här... Huset ligger för nära vattnet, iofs ligger hela stan vid vatten men storsjön är ett jävla kallhål så. Men det kommer väl hit också så småningom.
Ska försöka läsa ut teoriboken idag så hoppas vi på att få boka imorgon, det ordnar sig nog.

Nu ska jag kila ner, adjöken.

1003.

Lungre idag, var halvkallt men jag var ordentligt påklädd så det gick fint ändå. Insåg hur mycket jag saknat dagarna på ope och bilar över huvud taget även om det var ganska så lite av den varan ändå. Nästa år så, då blir det ordentliga grejor mhm. Körde gocart i alla fall, N vägrade när det väl kom till kritan så jag fick svida på mig overallen. Iskallt om fingrarna men det var sjukt roligt, 30e snabbaste tiden för dagen dessutom, inte så pjåkigt måste jag säga. Hade på mig mina nyskor idag också då de är de enda fodrade jag har, körde alltså med dem haha, men det gick! Var värre med bredden på stolen, var bra nog tight men inget jag tänkte på när vi väl rullade igång.
Goffen rullade på rätt bra på folkabanan med bror D vid ratten, fick andra snabbaste tiden och vann då han hade lätt bil med (på pappret) lite effekt, vet inte hur de räknade riktigt men fin pokal fick han i alla fall.

Därefter hem och svida om lite (av med kofta på med jeansskjorta) och sedan iväg till moster för middag. Helt okej mat men väldigt tråkig efterrätt, bara bulle... Och då utbildar sig ändå kusin till bagare (får även göra konditorigrejor)! Men det var väl lika bra. Klämde i mig två burgare (och cola) på motorstadion så. Nu ser vi höggravida ut igen.
Allihopa var hos moster också, så jag fick kosa brors bäs jättelänge då varken han eller S ätit klart och sedan behöll jag honom vidare ändå ähähä. Kusin var där med sin bäs också som inte alls är så liten längre, men go var han och inte var han rädd för mig heller! Dra i håret tyckte han om också ja, fytusan, trasslade in sig med ena handen så pass att jag trodde jag skulle bli tvungen att ta med mig honom hem!

Nu blir det sömn. Imorgon skulle vi städa gården tjoho... Kanske får komma ifrån lite och göra något vettigt, typ läsa eller börja kolla på serierna, eller filmen. Det märks. Godnatt i alla fall.

1002.

Jobb idag också, gick bra fast halsen är slut. Hes som satan med andra ord. Te och honung ska vi ta itu med snart. Körningar är i princip fullbokade de kommande veckorna, bokat in de som behövs nu i alla fall men förhoppningsvis dyker fler avbokningar upp, 27-28 känns väldigt sent... Men det ordnar sig.
Lagade middag idag, lövbit och pommes till sju pers hejåhå. Mamma och pappa var på galej hos grannen såatte. Men det gick det också. Fick kosa bäs innan så.
Sov en stund efter jobbet också, 50 minuter i mammas bil, vaknade iskall, främst fötterna fytusan.
Nu är det helg och imorgon (idag nurå kanske) blir det körningar på Lungre blir nog bra, måste försöka komma ihåg kameran.


Kände mig lite fin igår ähä. Nya favoriterna. Och så nya skorna såklart, love. ♥


1001.

Är frost ute fortfarande så jag kollade utetermometern, -4. Snart är det vinter! Behöver jag säga att jag gillar det?

RSS 2.0