time

goes by, so slowly.
Tycker att dagarna kan springa iväg lite nu. Det gör den ofta ganska fort när man sover därför blir det tidig natt ikväll (nu)(huvudvärken bidrar också en smula). Tack för att jag får vara på en annan avdelning imorgon! Och tack tänker jag säga igen om jag får vakna huvudvärksfri imorgonbitti.

old habits

Som jag tidigare nämnde är jag ledig imorgon (idag), vilket givetvis innebär att jag fortfarande är vaken. Vet inte alls varför men ledig innebär alltid alldeles för sent sänggående. Trots att telefonen möjligtvis kan ringa om bara ett fåtal timmar och jag, om den gör det, alltid svarar ja.
Men nu ska jag allt gå och stänga av den där förbannade takfläkten som är så bra när det är varmt men är hemsk när den gjort sitt, har legat och frusit i minst ett par timmar nu. Den skulle ha varit fjärrkontrollstyrd (eller jag mindre lat). Därefter blir det sängen! Mm.

tänk



Tänk att en finne (han) kan göra så bra svensk musik.
Tänk att det fortfarande finns människor att överraska.
Tänk att jag är ledig imorgon och faktiskt ser fram emot det.
Tänk att jag var till Sundsvall igår och aldrig gick in på ikea trots att jag längtat.
Tänk att jag kunde låta bli att handla bara för sakens skull och därför inte brände mer än 98kr.
Tänk att jag har kommit på en del saker att vilja ha och inget av det är omöjligt ens precis just nu idag.
Tänk att jag faktiskt ändå tänker vänta.
Tänk va.

ett system inom telekommunikation för att på avstånd skicka ljud och rörliga bilder till en mottagare

Säsongsavslutning av Glee, imorgon detsamma av Cougar Town och ingen säsong tre förrän i september(!). Inget mer Off the map, no ordinary family eller Mr.Sunshine då ABC har bestlutat att inte fortsätta spela in dessa. Nof har jag visserligen inte tittat något på än så det gör väl egentligen detsamma. Men de två andra? Dumt. Nå så djävulskt dumt. Två grymma serier som bara försvinner.
Tydligen var förra veckans avsnitt av himym säsongens sista också, who figured. Inte har de börjat inspelningen av S07 heller, men den kommer åtminstone! Åh tråkig sommar.
Fast tja, 1½ säsong Big bang theory har jag ändå kvar fortfarande, och sju säsonger Grey's och lika många DH. Så det får väl gå då. Tur ändå att jag blir ledig mycket i sommar, finns mycket att se men inte riktigt tiden att kika. Svårt att bestämma vart man ska börja också, mycket mer än två åt gången blir lite jobbigt att hålla koll på. Nu i vår har jag visserligen kikat på fyra stycken parallellt men ja. Tre av dessa är kortavsnittsserier vilket är en smula lättare att hålla koll på.
Jag säger ganska ofta att "jag inte tittar på tv", ändå tillbringar jag säkert 80% av min vakna (lediga) tid vid just tvn, enda skillnaden är att jag väljer själv vad jag tittar på (och inte kanaltablåerna).

Och jag kan inte för mitt liv begripa hur den korta notisen jag skulle skriva angående säsongsavslutningar och inställda serier kunde bli en halv uppsats. Men jag gillar serier, filmer är jag lite trött på då jag bara har dåliga tråkiga. Har inte köpt några på länge, rätt fint att kunna titta på tvn via datorn. Ska kika på vad jag ska beställa hem för "presentkortet" jag fick i fredags. Något fint blir det nog.

Mer bio vill jag ha också. Var iväg i söndags på Pirates of the Caribbean: On stranger tides då fina N bjöd. Filmen var okej, inte mycket mer än så. Hände för lite. Eller så var det 3Dn som rörde till det i skallen.
Ska försöka se Water for elephants också innan den går ner. Pengarna räcker ingenstans.
Jag är less på känslan av att leva av inget.

inspiration pt2


precis så skulle jag vilja se ut.

solsken

Det är ett vackert ord, och vad som präglat dagen. Har lånat världens bästa Ajje idag ♥ Började med frukost, sedan gick vi ut och lekte en timme i badhusparken innan vi gick och handlade lite. Inte ett pip sa han där han satt i vagnen, världens snällaste. Sen gick vi hem och åt lite frukt och därefter lunch innan hjärtat somnade i soffan till Alvin och gänget. Passade på att lägga mig i sängen och sova jag också. Sedan gick vi ut på gården i väntan på farmor.
När han väl åkt hem så gick jag och mötte upp Natta för lite skräpmat och sällskap.

Nyss så tog jag mig en promenad och gick hem och svepte en juice för att få i mig fiberpulvret, det är inte alls gott och inte jättelätt att få ner. Men hittills så går det! Bara 56 dagar kvar haha.

Men det känns bra nu, jag mår bra. Förmodligen efter den där tolvtimmarssömnen natten till igår. Lyx att jobba halvtid. Trodde det skulle kännas jobbigt och för lite tid (läs: pengar) men det känns ganska bra faktiskt.

Nu ska jag värma mig lite tacopaj (kör fuskdag idag...) och kika på lite Glee.



RSS 2.0