0930.

Besiktade bilen idag, gick kanon. Därefter långt veterinärbesök med drogad hund med öroninflammation och sen kebablunch. Därefter lång och dryg väntan på att få hämta grävmaskin, somnade en stund i bilen också hähä.
Hem och tv, iväg för bärplockning där jag fick sköta barnvagnsknuffande och hundskötande istället för plockande, passade mig utmärkt. Hem och äta middag och kosa bäs.
Tömde nyss min baby, såg att storebror visst lånat den vilket jag glömt typ. Vad som fanns där ser ni nedan, finfint!

Annonsen är för övrigt uppe, såg den förut idag efter att jag skrämt igång internet via ice.nets kundservice. Lär få fet telefonräkning nästa månad, 10-15 minuter på 077-nummer hurra. Ser bra ut i alla fall, ingen som svarat än dock buhu. Håller tummarna. Ni också!



0929-2.

Har nu lagt upp annons på min darling... Som dock inte kommit upp än, men det blir väl snart. Det var med sting i hjärtat det gjordes fastän den bara legat sedan kolmården och alldeles för länge innan dess. Fy tusan. Hoppas någon vill ha den bara och att det går fort och smärtfritt. Nytt lockar men vi får se hur det blir med det. An era has come to it's end. Typ. Sorgligt. Får köra lite maraton med minnen från oss imorgon. Snyft.
Godnatt i alla fall.

A



0929-1.

Efter 14 timmars sömn kändes huvudet bättre. Lite frukost och sedan Benjamin Button som var finfin. Laxen från igår till lunch och film på posten. Promenad med ett gäng vovvar och kos med bäs. Beställning av kokböcker och middag, mer tv och tja. Det var väl it.
Smultron, nyklippt  Molly, Elly och AlbinSkulle ha haft skärpan längre bak meneh... Min rosenbuske för övrigt, som jag planterade förut i år. Tog sig fint mhm.

0928.

Jobb, träning, dusch, middag, migrän. Ska börja köpa nutrilettbars att skära upp istället för godis. Och mord i sinnet säsong 6 bör ramla ner i lådan under morgondagen. Nu blev det godnatt.

0927-2.

Kalas var fint, fick kosa bäs också det var mysigt. Men han blir så bråkig så fort han hamnar hos mig, eller tja, alla andra ska hålla honom så länge så när han kommer till mig är han hungrig så då boxas han på mig. Men det var kos! Sötunge. God mat fick vi också, sjukt god faktiskt, åt massssssor. Och så äpplen i ugn med vaniljsås till efterrätt mums.
Fick chaufförera också, gick väl okej. Tog oss från a till b via c, d och e. Typ. Meneh.
Nu ska jag fika och sedan sömn, upp halv sex imorgonbitti wie. Adjö och gödnatt!

0927-1.

Rastlöshet var ledordet för stunden (och gårdagen).
Körde cccleaner för någon timme sedan, städningen resulterade i runt 18GB mer utrymme än innan. Sjukt. Och sjukt bra.
Idag fyller morfar år också, 74 bast, så vi ska vara där för kalas om 11 timmar ungefär. Så kan det gå. Det blir nog bra. Blir ingen sconesfrukost men det får vi väl överleva, finns nog smörgåstårta kvar såatte.

Måste börja promenera igen, kroppen har för mycket energi som inte görs av med (och ändå är jag alldeles trött i skallen?). Frisk luft och rörelse behövs på alla sätt och vis. I alla fall så såg jag för en stund sedan att mitt hår ser mycket bättre ut än på väldigt väldigt länge, visst är det tokslitet och risigt men jämfört med innan så är det stor förbättring. Eller så är det bara för att jag borstat det, jag vet inte. Känns rätt bra ändå. Ska försöka börja jobba bort de där (drygafemton)kilona för mycket jag bär på så jag får frisera till mig lite. En tredjedel påväg sen så blir det attityd.

Nu ska jag försöka få någon ordning på sömn. Godnatt.

0926.





Tog med Albin och kameran på promenad. Lekte med manuella inställningar och -fokus.


Det bångstyriga sällskapet.

0625 - sista dagen i Gränna.




0925.

Varit i stan idag på invigningen av gina, och en sväng på cubus som öppnade igår. Så nu är jag ännu några hundralappar fattigare, men jag är nöjd med mina inköp så det får vara så. Fick ju lön idag så. Får nog kika på frk.Horn i stan i november då bror och far ska ha några hundringar var och försäkring ska betalas, samt skatt nästa månad. Får räkna och tänka efter.
Är väldans trött nu, ögonen går i kors. Klev upp nio i morse för att vi skulle åka och handla strax därefter, men så kom D med trist besked så vi kom inte iväg förrän vid halv tolv... Så kan det vara.
Har i alla fall kosat bäs och ätit tacos idag, inte så pjåkigt. Findag med andra ord.




S, tack så mycket och nej uppkörning är inte bokad än men det är på g också. Och ja, jag har köpt bil och jag är mycket nöjd!

0924.

Halkbana, tre teoritest och första personalfesten avverkad. Gick bra med alla tre, bättre än förväntat till och med. God lunch bjöd jag mig själv på också mhm. Mycket nöjd.

0923.

Har nu insett (snarare konstaterat, ännu en gång) att dator och andra människor inte är bra för mig. Så nu tar jag ett kliv tillbaks och ägnar mig åt mig själv. Adjö.

0918-19.

På fredagen åkte vi till slussen
för att ta färjan till Djurgården och vasamuséet.
Därefter åt vi fish and chips och såg fina båtar.
På vägen mot färjan bestämde vi oss för att först åka en tur med sightseeingbåten. Turister indeed. Såg ett skepp
Af Chapman
och dramaten.
Efter avstigning och ännu en färjetur gick vi vidare till gamla stan.
In i storkyrkan där jag blev student, mötte Jesus
och Sankt Göran och draken.Vidare till slottetoch livrustkammaren där vi mötte husmusen
såg läskiga rustningaroch vackert smyckade vagnar.


Lördag och Brolle som Buddy Holly på Göta Lejon. Och jag bröt mot förbudet att fotografera, oops. Tog dock bara en bild och det är den ovan. Var ju tvungen.

0917-20.

Nu kommer bilder på det som inhandlades i hufvudstaden.

Torsdag
(med kilklack, mmjuste klackar på mig!)

Fredag
färgen uppöver linningen är närmast sanningen. mörkröda med andra ord.

Lördag
halsbandsklocka

Söndag
svårt att göra färgen rättvisa, den nedre är mer nära än den övre.

Känner mig nöjd, inget inköp som ångras nu i efterhand. Fint och fint. Bilder på turistandet i staden kommer också.
Bilder tillagt i inlägget
0903.

0807.

Kräftkalas hos Mina.

Hade på mig min långklänning för första och hittills enda gången. Jag är dålig på actionpics också så några bilder på folket finns inte, mer än sådana som är kolsvarta eller suddiga eller bara allmänt dåliga.

0704.

Kusinen skulle giftas. Temat kanske ni kan lista ut själva. Jag var för övrigt frisör dagen till ära, tjoho.



1. Bror 1
2. Bror 3, kusin David och bror 2
3. Bror 1 och 2's respektive
4. Morbror (ingift sådan) och paps
5. Bror 2 och paps. P är inte så kort, kortare visserligen, men vi står i en trapp.
6. Nygifta paret
7. Behöver jag ens säga att mitt hår och smink skulle fixas sist av allt, i sista minuten dessutom..? Och ja, jag har bara fula grimagebilder så håll till godo!

Tänkte lägga alla bilder i uppdaterade tidigare inlägg men de dagar jag har bilder ifrån
har jag inte skrivit något så ni får stå ut med massa nya inlägg istället.

0922.

Körning gick bra. Och på lindex kunde jag ersätta innehållet i den förlorade påsen för ungefär samma peng vilket var bra, och välbehövligt. Upptäckte att de numer har italiensk glass på Wedemarks som ska inhandlas någon dag då jag har tabletter med mig. Tog ut pengar och gick ner på thörners och köpte fika för 109 kr, räkmacka, hallonbakelse och cola. Satt där i en dryg timme och fikade för mig själv, mycket skönt faktiskt.
Hemkomst och middag, trötthet och önskeshopping. Snart dags för sömn och så var ännu en dag till ända. Känns bra ändå.

Råkade över en bild på en skäggagam alldeles nyss, och kom att tänka på en sak som ett av mina fd. barn sa förra veckan (han kom som fritidsbarn till frukost). Han sa att om han köpte en sån så skulle han ta med sig den på dagis och låta den äta upp mig, och massa annat tokigt. Det var roligt då och det är roligt att tänka tillbaks på men svårt att förklara i ord. Sötunge.

-

Söker mig bakåt i gamla banor. Efter något som är dåligt, något att inte vara nöjd med, något att ångra. Något att känna igen mig i. Där finns någon form av trygghet. Men jag hittar inte dit, jag kommer inte på något dåligt, som jag är missnöjd över, jag ångrar inget.
Det är nytt för mig, jag trampar på okänd mark. Det känns läskigt men väldigt bra. Det gäller bara att våga fortsätta gå, en fot framför den andra, så lätt men ändå så svårt. Vill inte söka tryggheten bakåt, vill bygga mig en trygghet i framtiden. Uppleva något nytt.
Och jag ska komma dit, jag vill och jag ska.

0921(22).

Körlektion idag, gick bra trots alla idioter som var ute, idag också. Lasse har nog rätt i att de dras till mig, alltid är de ute och alltid fler än en så det kan inte vara slumpen enbart. Blir ju fint med den vetskapen under uppkörning, visserligen får jag ju träna uppmärksamhet och misstänksamhet rätt kontinuerligt så det är väl bra på ett sätt, men då kan de gärna få hålla sig borta.
Körde till och från stan också ja, är mycket nöjd än så länge. Körde även till D efter den goda middagen för att hjälpa till med plastläggning, och därifrån fick jag köra själv då jag började må tokdåligt (min kropp tål inte mat längre...) och de andra inte var färdiga än, på pappas initiativ bör kanske tilläggas. Gick fint det också, längtar tills jag får åka iväg när jag vill och vart jag vill. Lär bli en del turer ja, fast jag tyckte det var rätt tråkigt att köra bil fram till ganska nyligt haha.
Körning imorgon också, inget på onsdag på Lasses inrådan, blir fint det med. Nu är det nötanötanöta teori som gäller, ser fram emot det lite, det känns så nära nu så för en gångs skull är jag lite motiverad att plugga tjoho. Läste lite på tåget ner till hufvudstaden så en bit till på vägen har jag kommit å det senaste i alla fall.

Nu blir det tandborstning och därefter sömn. Och påminnelser om att jag ska sluta läsa bloggar kvällstid önskas gärna med jämna mellanrum, funkar inte att sitta uppe såhär sent, huvudet dödar mig.
Tjing!

0920.

Hemkommen igen väldigt mycket fattigare än jag var i onsdags vid den här tiden. Stockholm var fint som vanligt och jag trivs rätt bra där, trots en virrig mor som tycker om att ifrågasätta men så kan det vara. Har handlat en massa (återkommer med bilder), sett en hel del och ätit mer än nödvändigt.
Buddy Holly var mycket bra, Brolle är duktig, och snygg som attan.
Vet inte om jag har så mycket mer att tillägga just nu, är väldigt trött efter mycket gående och alldeles för ofta avbruten sömn men jag är glad ändå. Synd bara på den där påsen som försvann någon gång under dagen, 200kr åthelvete och dessutom det viktigaste inköpet av alla, något jag verkligen behövde men så är det alltid, att det viktigaste försvinner alltså. Dessutom en liten påse, hade det varit en större hade man ju märkt om man tappat den eller dylikt men det är väl sånt som händer antar jag. Gör ett nytt försök imorgon och hoppas på att samma erbjudande finns i stan, annars blir det knapert. Menmen.
Nu blir det sömn och imorgon blir det biljettkikning. Toodles.

0916.

Sista jobbdagen fram till den 28e vad jag vet nu. Känns skönt, vila och tid för andra prioriteringar behövs. Blir fint. Imorgon bär det av, om åtta timmar går tåget så nu närmast väntar sömn. Imorgon blir en fin dag.
Melissa Horn i november också, funderar på om jag ska åka ner till huvudstaden eller se henne här på hemmaplan, får fundera över helgen.

Godnatt.

0915.

Seg dag idag, jobbdagen slutade med migrän. Fick i alla fall låna bebis i en minut eller två medan bror och S var här vid hemkomsten. Därefter sömn. I övrigt har jag inte gjort mycket mer än varit på banken och hämtat tjockt kuvert och köpt garn och glass på panduro för mammas pengar.

Det verkar i alla fall lovande.

Packningen inför helgen är i princip klar också, fint. Godnatt.

0914.

Kylan börjar kännas nu, kroppen värker och allt blir något jobbigare. Förväntar mig inget annat än att det kommer bli ännu värre framöver. Meneh. Lite värmen framöver vintern så.
Tittar på Svenska Hollywoodfruar nu, herrejistanes säger jag bara. Inga vidare kommentarer heh.
Lyckades för övrigt läsa några sidor teori på rasten idag, duktiga jag. Det händer åtminstone något. Apropå hända så måste jag se över listan igen, se vad som kan tas itu med och fundera över tillägg. Det hinns nog det med.

Imorgon blir det bank, packning och teoriplugg.

Nu blir det sömn, lyckades byta till mig 6.30-öppning imorgon istället för 7. Skulle ändå ha varit på jobbet till halv så det var som lika bra. Får ju i alla fall gå en halvtimme tidigare då också så. Blir nog fint. Godnatt.


Fick förresten komplimang för mitt ris till hår idag, de är lite imponerade av mina trollockar nu när det börjat bli utståbart att ha utsläppt.

0913.

Gick inget bra alls med det dära, tantjävel. Men nu är det nära ändå, torsdagtorsdag säger vi bara.
Dagen har ägnats åt bilkörande, tårtköpande (och -ätande), bebisgosande och bio. De fick komma hem från bb idag så vi fick komma och hälsa på, mamma väckte mig med den nyheten så jag började dagen med att designa eget omslagspapper (vände baksidan utåt och ritade på). S ägnade knappt mitt konstverk en blick men äsch det kändes bra ändå. Bättre än att ge den tråkiga svartvita kartongen endast. Muen fick ligga omslagslös men det gick det med.
På bio såg vi sommaren med Göran vilken inte var så dålig som jag trott, tål inte P. Magnusson i de dåliga serierna han medverkar men i en "seriös" filmroll gjorde han sig bättre. Alldeles lagom söndagsfilm. Avslutade stasbesöket på Via Grande och med kycklingrulle så det var väl värt den lååånga (haha) resan in.
Blir vila från körning i veckan i hopp om att ta in en massa teoriläsande, känns lite bortkastat att fortsätta köra på när jag har så pass dålig koll som jag har på teorin, men det ska väl vara snabbt åtgärdat hoppas vi. Nu jävlar :)

Provade för övrigt mobilblogga från staden efter bebisbesöket men det har inte kommit fram som det verkar blöärgh.

0912.

Ganska bra dag idag, kört bil, fikat och kollat på fotboll mest. Och bakat hamburgare. Hittat det jag velat ha och kikat efter ett tag nu och dessutom hittat en människa som verkar vettig, så går allt som det ska blir jag (ännu) lite (host) fattigare på fredag än vad stockholmsresan kommer göra mig men oh så glad jag kommer att vara. Nu håller vi bara tummarna och hoppas på att första halvan av veckan går fort vilket den förhoppningsvis lär göra med tanke på jobb. Livet känns bra nu.

-

Det är fan sanslöst vad en liten jävla människa kan förstöra mycket. Till och med jag som aldrig blir arg eller skriker fick han att gasta. Aldrig en bra dag, inte ens idag får man glädjas utan detta ska överskugga det andra.

Jag hatar dig ungjävel.

0910.


Så var man faster, en liten krapp blev det och han ser väldigt mycket ut som sin mor, i alla fall över ögonen (av det lilla jag sett i alla fall, bilden ovan alltså). Det har vi firat med migrän, sängliggande/sömn och chokladpudding. Längtar tills man får kosa mmmm hihi.

Aaaaaaaaaaaaah


Ibland älskar jag blogg.se's förstasida. Katrin är så het

(09)0909

Jobb idag ja, fick kram i morse från en väldigt speciell liten kille, vilket var väldigt oväntat och väldigt fint faktiskt. Kan inte säga annat än att jag trivs med mitt jobb, och ganska bra med mängden jobb också. Redan inbokad för tre dagar i oktober också så då klarar vi november också bara där, väldigt fint att vara ensam vikarie på fyra avdelningar hihi.
Går sådär med teorin dåva, fick tio sidor lästa idag då det kom folk och hade rast samtidigt som mig som pratade en hel massa. Men en del meningar borde jag kunna näst intill utantill då jag läst dem tio-femton gånger. Imorgon har jag i alla fall hela eftermiddagen på mig så då jäklar. Peppen ja.
Nu välbehövlig sömn, väckning 05.20 väntar imorgon pöh.
Älskar att idol har dragit igång igen, så det så. ÄNTLIGEN säger vi.
Nu får man önska (dang, en sekund ifrån 222222)

0907.

Seg dag idag, somnade väl vid halv tre ungefär och sedan upp 05.20 för jobb och därefter körlektion. Festis och tuggummi blev räddningen för att klara av det senare. Fick köra konor, gick bra, fast han tyckte jag gasade för lite på slalomen haha. Meneh. Nu måste jag (måste med fetkursivunderstruken text och stora bokstäver) läsa teori som en galning. Ska tänka över om det är någon mening att köra på torsdag eller ej, funderafundera.
Köp går inte alls som jag vill, så fort jag hittar så bapoff borta utan att man har en susning att hinna med. Men någon gång så, jag har ställt in focus ähähä.
Inväntar i övrigt fortfarande paket, de behöll det i ånge under dagen idag så kanske imorgon då, om de inte tänkte kolla igenom alla filmer på posten först dårå då tar det tiiiiid. Dumt att köpa filmer kom jag på nu, sånt har jag verkligen inte tid med. Men veckan är lång och nästa vecka också och 12 timmar tåg kan jag nog fylla åtminstone till hälften med läsning såatte. Det ska nog ordna sig, fast så får jag egentligen inte tänka för då blir det inget gjort men ändåååååå. Nu måste jag i alla fall sova, blir lång dag imorgon men så kan det vara. Godnatt!

Nu spöregnar det förresten ute, perfekt sömnmedel. Tjing!

0906.

rationell - emotionell

Din personliga profil: balanserad, men du tenderar att vara emotionell

Du fattar ofta beslut rent instinktivt. När du bestämmer dig för något är din känsla för rätt och fel viktigare än rationella argument.

tradition - förnyelse

Din personliga profil: måttlig, men du tenderar att vara mycket innovativ

Du är öppen för förändringar, är sakligt/pragmatiskt inställd samt bra på att bedöma en situation. Du motsvarar på så sätt genomsnittet bland kvinnor och män.

inåtvänd - utåtriktad

Din personliga profil: balanserad, men du tenderar att vara inåtvänd

Du tillbringar gärna tid med att vara för dig själv och fundera på saker och ting. Du är bra på att iaktta. När du umgås med andra kan du vara alltifrån pratsam och sällskaplig till tillbakadragen och blyg beroende på hur väl du känner de andra personerna.

egensinnig - anpassningsbar

Din personliga profil: måttlig, men du tenderar att vara mycket egensinnig

Du anpassar dig endast till en viss del efter andras förväntningar. Det är viktigt för dig att vara dig själv och att stå för dina åsikter, men du förblir ödmjuk när du umgås med andra.

distans - närhet

Din personliga profil: måttlig, men du tenderar att längta efter närhet

Du reagerar ofta mycket starkt i emotionella situationer, men hanskas trots det mycket bra med stress. Det händer att du bliv överväldigad av dina egna känslor.

iaktta - känna

Din personliga profil: balanserad, men du tenderar att vara iakttagande

Du föredrar information som kan bevisas och logiska förklaringar. Du undviker att spekulera och litar helst på sunt förnuft.

analysera - integrera

Din personliga profil: balanserad, men du tenderar att analysera och strukturera

Du behöver klara riktlinjer för att känna dig säker. Klara strukturer är mycket viktiga för dig och du använder dig av dessa för att komma till rätta i en värld som ständigt förändrar sig.
test från be2 (uppkollat enbart för resultatet på testet)


Tänk vad mycket internet vet, till och med om mig. I övrigt innehållslös dag.

7.

Ge mig någonting att bita i
Ge mig en labyrint att gå vilse i
Ge mig noll
Ge mig allt gånger tusenfalt
Ge mig en dos av livets salt
Cajsastina Åkerström - Salt

0905.

Kom på något i förmiddags jag tyckte jag skulle skriva och därefter vara nöjd men jag kommer inte alls ihåg vad det var. Dagen har i alla fall varit rätt innehållslös, sett 6 points som inte alls var som jag hade för mig och därmed rätt dålig, ätit ganska god (men väldigt salt blä) mat och paj samt sovit en stund då migrän var på ingång meneh det går. Har dock inte läst någon teori, idag heller, kommer ju aldrig gå med något kort om jag inte läser så jag förstår inte varför jag inte gör det?! Men någon dag så.
Väntar på filmer, trodde de skulle komma idag (hoppas alltid på att mina paket ska komma även om det är lördag förstår inte varför?) men jag får vänta tills på måndag... Tänkte kika på någon tjejtidningsprenumeration också, får se hur det blir med det. Småsmå steg mot någonting annat, vad det nu kan bli för något.



V, jag fick knappt en syl i vädret när jag kom ner så det var mest onödigt i alla fall! ;(

0904.

Ätit pizzalunch med paps. Haft besök nu på kvällen + kräftintag med mera, mumma. Sitter nu och kikar Brokeback Mountain, så kan det vara.


V, vad var det som var "så rätt" med förra inlägget? Me no get it.



Känns bättre den här gången även om det blev fel och lite väl långdraget, men det var ändå värt ett försök och gav lite mer glädje. Tror det går lättare nu. Hoppas jag. Det känns så, och går det lättare är det nog större chans att det blir bra i det långa loppet och det är det viktigaste.

0903.

Min bror är lite dryg, han ringde nyss (från nedervåningen) och bad mig komma ner och vara social haha.



En vecka till bebis, två till Stockholm. Fint!

Har inte suttit så mycket vid datorn den här veckan, fint det med. Hunnit städa (ordentligt) har jag också. Luktade annat än instängt (eller målarfärg) för första gången någonsin när jag öppnade dörren. Gulsåpa mmmmm. Nu ner och kolla lite blocket kanske, adjö.


Före städ

RSS 2.0