Uppd. 10

Gjort
8 Åka bort helt själv
39 Åka någon läskig karusell (typ fritt fall eller bergochdalbana)
103 Minska till under närmsta tiotal

Nytt

107 Orka bli kär igen

still.

Det finns vissa man önskar man fick se mer av. Fortfarande.

En veckas jobb och sedan gapar almanackan tom, vad gör man?

an emotion of strong affection and personal attachment

You meet thousands of people and none of them really touch you,
and then you meet one person and your life is changed.
Forever.

sunday night

Hemma efter en vecka på skogen. Fint att ha kunnat bada, men sista dagarna var mer pina än nöje. Skönt att vara hemma i tystnaden nu.
Hungrig, ont i magen och rätt så opepp på jobb. Men lön behövs i augusti också så det är väl bara att bita ihop. Suck.
Såg Black Swan idag, apropå ingenting. Märklig är bara förnamnet. Men den var bra ändå, mest för att den är så sanslöst vacker. Portman är verkligen fantastisk. Ända sedan V for Vendetta.
Imorgon blir det till att börja packa en smula. Se ungefär vilken volym jag har att se fram emot att försöka få ner.
Det känns som att jag borde ha något mer att skriva, men jag kommer inte på något direkt.
Första helgen av tre som varit förhållandevis okul. Visserligen god middag i fredags i stan och bilbingo igår. Men komigen, det går ju inte att jämföra med föregående. Sällskapet var det inget fel på, men det går inte heller att jämföra riktigt. Får hoppas på att det händer något kul i Stockholm. Sedan Danmark. Sedan stråket och Yran.
Det här kan bara bli bättre.

Har förresten ett helt gäng bilder att föra över och lägga in. Några från i veckan till och med!

tuesday

Sitter hemma på byn och fryser. Började dagen med en maskin med tvätt, den är fortfarande ohängd dock. Hejåhå. Fortsatte med en promenad tillsammans med Mina. Motion på morgonen är verkligen inte för mig, illamåendet kom som ett brev på posten.
Skulle vilja ta mig ut och fota lite, men att lämna filten kändes allt annat än lockande. Men det är mer än dags känns det som. Vädret känns åtminstone lite roligare nu.
För övrigt är jag sjukt sugen på yran nu. Tredagars ttrots att det kanske inte finns jättemycket bra att se, men det är några varje dag som känns intressanta. Och sist var det ju så jävla bra. Får väl se.


weekend

Den här helgen har varit fin, nästan som förra.
Gårdagen innehöll till att börja med inte särskilt mycket, men framöver kvällen blev det dags för cruising. Jag, bror (ena bangade), Tobie och hans polare drog iväg. Började på en dräggfest jag helst hade sluppit. Väl därifrån bar det iväg in på Hammarn där det var väldans massa folk och bilar. En del fint.
Fick även hälsa på leendet, fast det var inte riktigt närvarande just då. Men åh. Fina fina.
Fick även syn på mitt ex ett antal gånger, slutade med en nick åt varandra. Fast han var nog påväg fram ett antal gånger, ena var det nog rätt nära. Haha.
Hann även bli förlovad före klockan elva, sämre kvällar har man ju haft!
Overall en riktigt lyckad kväll. Hade gärna sett både honom och leendet lite mer men man kan ju inte få allt.

Idag har jag inte gjort mycket mer än tittat på tv, handlat-, lagat- och ätit mat. Att försöka klämma en trerätters efter ett dygn utan mat är varken lätt eller smart. Har inte ens gett mig på efterrätten än.

Framöver har jag en veckas ledighet som jag faktiskt ser fram emot. Är lite trött på jobbet och efter helger som de senaste kan man ju inte annat än föredra att få vara ledig. Jag börjar gilla sommaren en smula mer.
Livet är så jävla bra just nu.

RSS 2.0